1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xgd2,xgd3,civ

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Resurrected, Marzec 22, 2014.

  1. Resurrected

    Resurrected Banned

    Dołączył:
    Marzec 22, 2014
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Inowrocław
    Tak jak w temacie. Czym różnią się te wersje?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28151
    Polubienia:
    3224
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    To są rodzaje zabezpieczeń...
    Wielkością obrazu i tym, że XGD3 CIV nie nagrasz poprawnie bez IHASA.
     
  4. fikolaj

    fikolaj Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 24, 2013
    Posty:
    13
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Kielce
    Jakie przykladowe gry posiadaja civ?

    Wysłane z mojego HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e
     
  5. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
  6. marcin252

    marcin252 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 9, 2014
    Posty:
    2
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    dokładnie a xgd2 możesz nagrywać zwykła nagrywarką ponieważ obraz nie przekracza 8,5 GB :)
     
  7. BBejd

    BBejd Banned

    Dołączył:
    Listopad 17, 2013
    Posty:
    71
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Ja nagrywałem zwykłym LG i wszystko działało ! Więc gówno prawda :)
     
  8. Resurrected

    Resurrected Banned

    Dołączył:
    Marzec 22, 2014
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Inowrocław
    Czyli gry z XGD2 moge normalnie nagrywać bez ihasa na normalnych płytkach czy muszę mieć verbatimy albo inne?
     
  9. BBejd

    BBejd Banned

    Dołączył:
    Listopad 17, 2013
    Posty:
    71
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  10. oxygen

    oxygen Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 26, 2013
    Posty:
    50
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    To jest dobry poradnik na fife14 działa ale na Forza Motorsport 4 wywala po paru minutach do dasha trik mp3 pomaga nawet w najnowszym dashu ale tak do 15- minut 30 grania i testowane na Forza Motorsport 4.
    Civ i dana gra jest rożnie gta5 można pograć tak do połowy gry choć zrzuca się na dysk w 100 procentach.

    Bezproblemowe granie jest nagrywarce ihas i płyta verbatim.

    Co do gier bez civ poradnik ok i zwykła nagrywarka nawet xgd3 nagrane clone cd i truncate.
     

Poleć forum