1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

XGD3 bez ihasa

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez kodzir, Listopad 21, 2012.

  1. kodzir

    kodzir Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 14, 2010
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Tychy
    Witam otóż mam pytanie czy jest jakaś mozliwość nagranie gier XGD3 posiadajac normalna nagrywarke nie ihasa ???
    Gdzies wyczytalem ze niby normalnie sie nagrywa imgburnem tylko zeby odpalic na ixie trzeba zrobic trick z mp3.
    Tylko chodzi o to ze mi sie to nawet wypalic nie chce wyskakuje blad gdzies kolo 50 %
    Moze trzeba zmienic jakies ustawienia w ImgBurnie albo cos ??
    Bardzo prosze o pomoc bo nie chce kupowac nowej nagrywarki, a teraz wszystkie gry sa praktycznie XGD3
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. LucyFair

    LucyFair V.I.P V.I.P XBOX MANIAK

    Dołączył:
    Lipiec 28, 2012
    Posty:
    187
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Na forum są poradniki, więc dlaczego miałbym pisać tutaj wszystko od nowa? poszperaj troszke.
     
  4. kodzir

    kodzir Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 14, 2010
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Tychy
    Na tym forum jest tyle wątków, ze bede tego szukal chyba z tydzien
     
  5. pajunk93

    pajunk93 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 17, 2011
    Posty:
    84
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Śmigiel
  6. kodzir

    kodzir Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 14, 2010
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Tychy
  7. paxmack

    paxmack Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2011
    Posty:
    477
    Polubienia:
    57
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Wroclove
    Skoro nie chcesz wydać na nagrywarkę, to więcej wydasz na płyty ;)
     
  8. akwarium25

    akwarium25 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2012
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    234
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Top Secret:)
    Nagrywasz na slabych plytach i sproboj nagrac w clone cd ,wyznacz plik .dvd szybkosc x2.4 . Jak masz lt 3.0 kazda gre przed nsgraniem skan abgx 360 na ustawieniu autofix level 3. Jak lt 2.0 to dogrywasz topologie i TU poradniki sa na forum jakbys czegos nie umial zrobic
     
  9. willox125

    willox125 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2011
    Posty:
    28
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Cieszyn
    ja mam jakąś nagrywarke z asusa. zastosowanie się do poradnika powyżej, topologia + verbatimy i wszystko działa
     
  10. rockman85

    rockman85 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2010
    Posty:
    20
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Ja dwa tygodnie temu po kilkudziesieciu spalonych verbatimach kupilem ihasa i moge powiedziec tylko tyle ze zaluje ze tak pozno sie zdecydowalem-komfort wypalania jest niesamowity-100% skutecznosc wypalania. Nie radze zwlekac z zakupem

    Sent from my HTC Desire S using Tapatalk
     
  11. akwarium25

    akwarium25 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2012
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    234
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Top Secret:)
    Tyle ,ze nikt nie wspomnial ,ze lt max trzeba dopasowac dobrze id plyty dl .ile ludzi ma problem z tym i weryfikacja. Co truncated gry chodza na lt 3 jak sie czyta to malo sie uwali plyt. Bo niektore nie chodza na tym gry.
     
Wczytywanie...

Poleć forum