1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

XGD3 Błąd podczas nagrywania w 42 % prosze o pomoc

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez thc20, Październik 14, 2011.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. thc20

    thc20 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 15, 2011
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam . Sciagnelem ostatnio gre Driver San Francisco . Gdy chcialem nagrac IMGburn'em 1.5.5.0 pokazywaly sie te pierwsze okienka i robilem jak to w poradnikach niestety zatrzymalo sie w 42 % i wyskoczyl blad :

    I/O Error!

    Device: [0:0:0] HL-DT-ST DVDRAM GSA-H42N RL00 (F:)(ATA)

    ScsiStatus: 0x02
    Interpretation: Check Condition

    CDB: 2A 00 00 1A E2 80 00 00 20 00
    Interpretation: Write(10) - Sectors: 1761920 - 1761951

    Sense Area: 70 00 04 00 00 00 00 0A 35 01 04 3E 09 01 00 00 00 00
    Interpretation: Tracking Servo Failure

    anulowalem bo nic innego sie nie dalo i wyskoczylo znow jakies okienko nie wiem juz co tam pisalem ale wcisnelem nie i program sie odezwal '' OH NO ! '' plyta sie nie nagrala nastepnie zainstalowalem nowsza wersje programu 2.5.6.0 bylo dokladnie to samo tylko przy ostatnim okienku kliknelem tak to stalo ciagle przy tych 42 % i robilo sie to co zawsze sie robi przy koncu nagrywania tylko z 5 x dluzej . Kolejna plyta nie dziala . Bardzo prosze o pomoc :(
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. MuchaPolska

    MuchaPolska Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 11, 2011
    Posty:
    142
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Spróbuj CloneCD. Aha jeszcze pytanie na jakich płytach nagrywasz?
     
  4. surferj24

    surferj24 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 2, 2010
    Posty:
    444
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gotham City
    może też być jakis obraz gry uszkodzony
     
  5. Blue

    Blue Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2009
    Posty:
    196
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gdańsk
    Przyczyn moze byc kilka :

    -sproboj nagrac CLONEM
    -słaba nagrywarka .... zmien BIOS
    -plyta firmy KRZAK
    -zly obraz płyty sciagnij wersje: Driver: San Francisco XGD3 0800 REGION FREE XBOX360-P2P

    Pozdro
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum