1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

XGD3 czy mi ruszy ?

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez danieltda, Grudzień 9, 2011.

  1. danieltda

    danieltda Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2011
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, wiem ze jest tutaj pelno informacji ale od godziny czytam to forum i nadaj nic nie wiem

    Wersja JASPER starego grubego xboxa.
    Konsola jest nie oflagowana
    D:2.0.13146.0

    Czy na podstawie tych danych cos mi mozecie powiedziec ?

    wiem jeszcze na podstawie tego psotu ze naped to
    Ixtreme lt+ - opis i info • programosy.pl
    Benq philips lub liteon

    gra dead island nie chodzi, transormers

    czy istnieje mozliwosc pobrania i uruchamiania kilku gier i na podstawie tego dowiedziec sie jaka mam wersje ixtreme ?

    chcialbym uruchomic gre NFS the run ale ona jest XGD3 a do tego jest potrzebne z tego co wiem tego co wiem lt+ 2.0........

    Dziekuje za jakiekolwiek wskazowki
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. RuNNer

    RuNNer Banned

    Dołączył:
    Grudzień 3, 2011
    Posty:
    107
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kraków
    Wgraj lt 2.0 bedzie dzialac

    Wysłano z XPERIA X8 za pomocą Tapatalk.
     
  4. RaditZ

    RaditZ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2011
    Posty:
    93
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Będzie działało :)
     
  5. szyszka1990

    szyszka1990 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2011
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    witam mam takie pytanko, mianowicie jakieś 4 miesiące tremu kupiłem konsolkę ale nie wiem jaką mam przeróbkę. Z tego co mi wiadomo to została przerobiona niedługo przed moim zakupem:) A chodzi mi o to, że mam problem z nowymi grami a mianowicie np. Fifa 12 działa bez problemu,bez problemu ją nagrałem ale nfs the run już nie działa pytanie czy ja źle coś nagrywam czy to wina konsoli? fife nagrałem sam i działa prawidłowo więc juz nie wiem...
     
Wczytywanie...

Poleć forum