1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

XGD3 Działają na 14699 Xbox Slim

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez piko37, Grudzień 15, 2011.

  1. piko37

    piko37 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2009
    Posty:
    166
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Zgorzelec
    Witam. Dzisiaj trafiła do mnie konsola Slim z napędem 1071. Wgrany był już najnowszy dash 14699 przez sieć. Po wgraniu Ixtreme LT+2.0 o dziwo gry XGD3 takie jak BF3 Gears of War 3 i gra z AP25 COD Black Ops działają. Gry nagrywane na Verbatim Printable na nagrywarce IHAS 124-B z Ixtreme Burner Max z prędkością 2,4X. Wcześniej te gry uruchomiłem na konsoli FAT też z najnowszym dashem. Macie koledzy jakieś pomysły co wpłynęło na to że owe gry działają na 14699 i LT+2.0?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. sadomaso02

    sadomaso02 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 15, 2011
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  4. mario1500

    mario1500 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2008
    Posty:
    361
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Polska
    U mnie na FACIE też działają na nowym dashu palone iHAS'em na Verbatimach x2,4. Palone zwykłą nagrywarką nie śmigają i potrzebują TU na penie
     
  5. piko37

    piko37 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2009
    Posty:
    166
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Zgorzelec
    Jaki masz napęd w FACIE? Bo Hitachi i Samsung na pewno działają. Zdziwiło mnie ze na Slimie poszło bo podobno dash 14699 aktualizuje tablice.
     
  6. bakahk

    bakahk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 5, 2011
    Posty:
    356
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Polska
  7. mario1500

    mario1500 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2008
    Posty:
    361
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Polska
    Mam napęd Benq. Ale nie mam cichej bo w porę się odłączyłem od neta. Przypuszczam że nowy dash nie ma aktualizacji tablic bo przecież bym nie odpalił gierek, no chyba że tu chodzi o wypalanie iHAS'em. Ale ja sam błądzę z tymi odpowiedziami na to że jednym działa a innym nie. Więc do momentu wypuszczenia LT3 i nowego abgx360 nie będę się zbytnio wypowiadał. Poczekamy zobaczymy. Mam nadzieję że LT (przynajmniej dla FHAT'ów) wypuszczą w ten weekend.
     
  8. CSpec

    CSpec V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2011
    Posty:
    1586
    Polubienia:
    579
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    K-PAX
    Kosz
     
Wczytywanie...

Poleć forum