1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

xgd3 gry- zacinaja sie

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez maniakk, Marzec 20, 2012.

  1. maniakk

    maniakk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 3, 2012
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    A, A
    Witam. Co moze byc przyczyna zacinania sie gier xgd3 w trakcie grania. Problem wyskakuje wylacznie przy grach xgd3, xgd2 dzialaja bezproblemowo (przerobka lt 2.0, najnowszy dash, plytki nie verbatimy, nagrywarka lg)? pojawia sie komunikat o miekkiej sciereczce. czekam na wszelkie rady
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Jaki napęd w konsoli?
     
  4. maniakk

    maniakk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 3, 2012
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    A, A
    bezq lite-on philips vad 6038
     
  5. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12094
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Laser, lub plyty

    Wysłane z mojego LG-P500 za pomocą Tapatalk
     
  6. Qter

    Qter Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 15, 2012
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    W gry XGD3 po wgraniu najnowszego dashbordu już raczej nie pograsz jeśli masz LT2.0
    Jak dla mnie to...ratuje Cię LT+v3.0 i kopie gier z topology.
     
  7. maniakk

    maniakk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 3, 2012
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    A, A
    czyli ratuje mnie tylko lt 3.0?
     
  8. michal833

    michal833 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 27, 2012
    Posty:
    55
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Kraków
    Albo RGH ;D co jest o wiele lepszą metodą
     
  9. maniakk

    maniakk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 3, 2012
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    A, A
    rgh?

    EDIT:
    Już wiem co to rgh, ale jest problem, ja nie mam dysku kupionego.
     
  10. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Gra nie nagrała się prawidłowo. Z jaką prędkością nagrywałeś?
     
  11. maniakk

    maniakk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 3, 2012
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    A, A
  12. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
  13. maniakk

    maniakk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 3, 2012
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    A, A
    nie jeszcze tutaj nie patrzylem, wlasnie patrze
    EDIT:
    Ale to pozwala uruchomić grę, a mi się uruchamiają, ale w trakcie gry się wyłącza. Gram sobie 3 minuty w nba 2k12 i nagle wyskakuje ten błąd, o przeczyszczeniu plyty sciereczka.
     
  14. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Skoro masz najnowszego Dash'a i LT 2.0, to musisz wgrać TU.
     
  15. maniakk

    maniakk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 3, 2012
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    A, A
    TU czyli topologie tak?
     
  16. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
  17. maniakk

    maniakk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 3, 2012
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    A, A
  18. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Instalowałeś te gry na dysku?
     
  19. maniakk

    maniakk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 3, 2012
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    A, A
    pisałem wczesniej, że nie mam dysku, tylko savy zapisuje w pamieci konsoli (slim wiec mam 4gb wbudowane na savy)
    gry nagrywam img burnem jbc.
     
Wczytywanie...

Poleć forum