1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

xgd3 płyty titanum

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez zielak1992, Październik 18, 2013.

  1. zielak1992

    zielak1992 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 15, 2013
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Inowrocław
    witam
    Otóż wiem, że niektórzy nagrywają gry xgd3 jak i xgd2 na płyty titanum i im pięknie śmigają. Niby wszędzie piszą, że tylko verbatimy dają radę ale mam znajomego, który nagrywał gdy właśnie na titanumy tylko pozbył się konsoli i imgburn z kompa. Możecie napisać jakie ustawienia byłyby idealne by mi się poprawnie gry nagrały na ww. płyty?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Viper321

    Viper321 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 7, 2012
    Posty:
    125
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    to też zależny dużo od nagrywarki np na mojej płyt titanum zawsze miała problem w przejściu na drugą warstwę.. ale u cb może byc okej najlepiej kup jedną i przetestuj :) a jeżeli chodzi o ustawienia to takie same jak na verbatim. itp ;d powodzenia
     
  4. zielak1992

    zielak1992 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 15, 2013
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Inowrocław
    posiadam iHAS124 rev D z najnowszym softem. Możliwe jest, że mimo takiej samej nagrywarki, płyt, ustawień i firmware mi mogą się nie nagrywać gry na innych płytach niż verbatim a u znajomego jedynie na titanum?
     
  5. kalki4

    kalki4 Banned

    Dołączył:
    Sierpień 25, 2013
    Posty:
    22
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    w domu
    polecam clonecd , nagra Ci idealnie bez żadnych ustawień "potwierdzone info" ;D
     
  6. zielak1992

    zielak1992 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 15, 2013
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Inowrocław
    kalki4 a można gdzieś znaleźć dobry poradnik do nagrywania clone cd? i czy muszę używać burner max przez nagrywaniem?
     
  7. kalki4

    kalki4 Banned

    Dołączył:
    Sierpień 25, 2013
    Posty:
    22
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    w domu
    niczego nie musisz uzywać ;p poradnika też specjalnego nie potrzebujesz. poprostu wybierasz "nagrywanie pliku z obrazem plyty" i wybierasz obraz predkosc nagrywania , i gdy juz nacisniej "nagraj" wyskoczy okienko i tam wybierasz "nagraj do konca tego woluminu/medium" jakos tak pisze , w kazdym razie ta druga opcje ;)
     
  8. zielak1992

    zielak1992 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 15, 2013
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Inowrocław
    Już spróbowałem nagrać clonem kilka gier i... Pełen sukces. Lecz przy lost planet wyskoczył błąd autoryzacji ale naprawie za pomocą tricku z muzyką. Może wiecie czy będę mógł swobodnie grać czy kiedyś wyjdzie mi błąd bo nie wszystko się nagrało przez clone a nie jak w przypadku imgburn kopia 1:1?
     
Wczytywanie...

Poleć forum