1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

xgd3 problem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez qfa, Styczeń 14, 2012.

  1. qfa

    qfa Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2011
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam przeróbke lt 2.0 dash13604 i zadna gra xgd3 nie chce mi chodzic wyskakuje komunikat ,,wyszyść plyte mokra scierka,, zmarnowalem juz chyba z 20 verbatimek(nagrywalem imgburn'em i clonecd) jak i rowniez pozyczalem gry od kumpla rowniez nie dzialaja podkresle ze gry xgd2 dzialaja bez zarzutów
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Vardas

    Vardas Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 2, 2011
    Posty:
    292
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Wałbrzych
    Masz konsole podłączoną do internetu?
     
  4. qfa

    qfa Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2011
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nigdy nie byla podłączana
     
  5. Thane

    Thane Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 27, 2011
    Posty:
    366
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Dobrze nagrywasz? Nie przepuszczałeś aby przez ABGX360?
     
  6. qfa

    qfa Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2011
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nic nie przepuszczałem
     
  7. Vardas

    Vardas Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 2, 2011
    Posty:
    292
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Wałbrzych
    A "kumpel" jaki ma dash i przeróbke?
    Moim zdaniem masz wgraną cichą aktualizację. Ale muszę się upewnić. Spytaj kumpla co ma.
    Poza tym jaki masz napęd i konsolę napisz.
     
  8. qfa

    qfa Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2011
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    wiem ze kumpel ma lt 2.0 mam premium falcona naped Hitachi
     
  9. vMjuzik

    vMjuzik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 9, 2012
    Posty:
    45
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Jak nigdy nie byla podlaczana do neta to wg. mnie cicha aktualka odpada, przez abgx'a 1.0.6 nie przepuszczal a przez 1.0.5 nawet nie ma co probowac bo nie czyta obrazow z xgd3 ...
    Moze cos bede potrafil doradzic , ale nie obiecuje, ze to zadziala ( u mnie tym sposobem działa ):
    1. Klikasz PPM na .dvd i usuwasz CAŁĄ linijkę z Layerbreak ( drugiej nie ruszasz nawet )
    2. Odpalasz IMGBurn i klikasz w opcjach na Automatyczne dopasowanie LayerBreaka
    3. ustawiasz potem 2.4x predkosc ... klikasz dalej :D
    4. Wyswietla sie dwie opcje ( Overwrite chyba i Truncate - klikasz na truncate )
    5. Nastepnie wywali blad - klikasz : kontynuuj
    6. Czekasz az sie nagra - nic nie rob na kompie najlepiej ; p
    7. Meldujesz czy zadzialalo :D

    ahh i jak przepusciles juz kiedys przez abgx to skombinuj czysty obraz plyty i dopiero nagraj ; )
    Pozdrawiam.
    vM
     
Wczytywanie...

Poleć forum