1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

XGD3 proszę o rozwianie kilku wątpliwości

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez Bolcman, Październik 21, 2011.

  1. Bolcman

    Bolcman Banned

    Dołączył:
    Październik 28, 2010
    Posty:
    154
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Silesia
    Staram się być na bieżąco z tym tematem, ale nie wszystko jest dla mnie jasne w 100% dlatego naszło mnie kilka pytań.

    1. Czy teraz każda gra będzie wychodziła w XGD3?
    2. Z tego co widziałem po torrentach to w tej wersji (XGD3) są następujące gierki: nowy Batman, Gears 3, Forza, no i mniej popularne tytuły (X-Men Destiny, Ace Combat, Rage i Dark Souls). Czy z każdą z tych gier jest ten sam problem, że jak się nagrywa do 97-98% i zamyka płytę, to później wyrzuca do dasha w przeróżnych momentach gry? Czy przez zamykanie płyty w 98% traci się jakąś część gry czy nie?
    3. Problem ten ma być rozwiązany przez nagrywarki, które c4eva testuje. Czy można liczyć na to, że będzie to dotyczyło innych nagrywarek czy tylko tych kilku litków?

    Takie mam pytania, bo i tak muszę czekać na LT 2.0.1 bo jestem posiadaczem konsoli z napędem Samsunga.
    Odpowiedzi interesują mnie tylko i wyłącznie pod kontem gry OFFLINE, bo moja konsola posiada BANAna;-(
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. surferj24

    surferj24 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 2, 2010
    Posty:
    444
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gotham City
    1. Prawdopodobnie tak ale pojawiaja sie jeszcze tytuły z xgd2
    2.Tak płyty nagrywaja sie do 97% ale wyrzuca tylko forze poniewaz ona posiada jeszcze jakies inne zabezpieczenie. Nie tracimy nic z gry tylko jest niebezpiecznie na live.
    3. To pytanie by trzeba było zadac samemu c4eva albo sledzic jego stronke.
     
  4. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    1)nie każda zdarzają się xgd2 głównie gry na kinect
    2)kupujesz jedna z tych nagrywarek http://xboxforum.pl/aktualnosci-f9/lista-nagrywarek-kompatybilnych-z-fw-od-c4eva-105458.htmlimasz 100% ,jak nagrasz na zwykłej np forze 4 bo ci oflaguje konsole i na live ban
    3)tak rozwiazuje go całkowicie dojdzie nie długo lt 2.1
    jak kupisz tą nagrywarke na lt 2.1 nie musisz czekać tylko grać:)
    i offline online i tak musisz nagrywarke mieć bo ci będzie forze 4 do dasha wyrzucać i na zwyklej nagrasz tylko 98% i na niektórych napędach się wogule nie da nic nagrać i padają płyty
     
  5. mario1500

    mario1500 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2008
    Posty:
    361
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Polska
    Warto dodać że po odpaleniu Forza4 inne gry z XDG3 zaczynają też wywalać do dasha
     
  6. SIEDZE

    SIEDZE Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 25, 2010
    Posty:
    542
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zakładzie Karnym
    Warto dodać ze gadasz głupoty ;]
     
  7. mario1500

    mario1500 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2008
    Posty:
    361
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Polska
    @Ewenement nie gadam głupot tylko potwierdzam to co widziałem u kumpla
    dopóki nie odpalił FORZA4 nie miał problemów w GoW3. Odpalił Forze po kilku dniach wywalił mu błąd i się wystrachał więc odłożył ją na bok i włączył GoW3 (i jak mówił) pograł pare godzin i wywaliło go do dasha z tym samym komunikatem co w Forzie
     
  8. mk1981

    mk1981 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2009
    Posty:
    125
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    ale bałagan zaczyna się znowu robić. Problem z grami XGD3 dotyczy tylko i wyłącnzie Forzy 4. a co do nagrywania..- jak się ściągnie najnowszego IMGBurna to nie wywala żadnych błędów... i tyle na ten temat.
     
  9. mati68r

    mati68r Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Chrzanów
    ja mam najnowszego image burna i prz nagrywaniu DRIVER San Francisco,Rage.PAL.XBOX360-SRT,Forza.Motorsport.4.Promo.Edition.PAL.XBOX360-iND,complex-acecombat xbox 360 dochodzi do 98% przy nagrywaniu i koniec jak to wypalić żeby mi to chodziło w xboxie 360 z góry dzięki za pomoc
     
  10. badboy8

    badboy8 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 5, 2009
    Posty:
    641
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Tak jak wszystkie xgd3, z trancatem.
     
  11. mati68r

    mati68r Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Chrzanów
    a jest techniczna możliwość wypalić taką gierkę na płycie czy nie?
     
  12. Bolcman

    Bolcman Banned

    Dołączył:
    Październik 28, 2010
    Posty:
    154
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Silesia
    Dziękuję pierwszym dwóm osobom za informacje, a reszcie dziękuję za to, że zrobiliście sobie offtop z mojego tematu (ironia:/)
     
  13. SIEDZE

    SIEDZE Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 25, 2010
    Posty:
    542
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zakładzie Karnym
    Bolcman nie ironizuj tak bo odpowiedzi na twoje pytania już miliard razy był podawane na forum ;]
     
  14. mk1981

    mk1981 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2009
    Posty:
    125
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    ...bo czasami najważniejszą rzeczą nie jest płyta ale nagrywarka... !! :) poważnie mówię... kiedyś miałem problemy , poczytałem trochę po forach i ludzie polecali nagrywarki LG, taką też kupiłem ( jedną z nowszych na rynku ) i wypalam gry na płytach OMEGA (przez niektórych polecane a przez niektórych karcone) i nie mam żadnych problemów ... od momentu zmiany nagrywarki !!!
     
  15. Bolcman

    Bolcman Banned

    Dołączył:
    Październik 28, 2010
    Posty:
    154
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Silesia
    Zapomniałem się spytać jeszcze o jedno.
    Jak będę ściągał gry w tym formacie to jaką wersję mam wybrać???
    XPG, RROD czy COMPLEX??? I czym to się różni???
     
  16. komar251

    komar251 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 1, 2010
    Posty:
    474
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Częstochowa
    To nie format. To ludzie odpowiedzialni za zrzut . Rrod i complex pewne że dobrze zgrane 0800

    Post wysłany przy użyciu Tapatalk Pro korzystając z xperia x10 i .
     
  17. Bolcman

    Bolcman Banned

    Dołączył:
    Październik 28, 2010
    Posty:
    154
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Silesia
  18. ESLORD

    ESLORD V.I.P V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    4295
    Polubienia:
    759
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Londyn
    Dobrze powiedziane :)

    LT 2.01 dla samsunga już jest wiec, zamiast się zastanawiać czy będą wychodzić gry z xgd3, lepiej wgrać flash i się nie martwić.

    Mam nagrywarkę HP, używam verbatimów + IMGBurn i płyty pale na 100 procent. (podejrzewam że to HP to LiteOn, bo hp nie robi takiego sprzętu?)
     
  19. kussiek

    kussiek Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 3, 2011
    Posty:
    128
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18

    A mi np. kiedyś wyrzuciło Assassis's Creed Revelations i Modern Warfare 3
     
  20. rusieknh

    rusieknh Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 21, 2009
    Posty:
    214
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kraków
    a do czego jest katalog 0800??? jak go uzyc???
     
Wczytywanie...

Poleć forum