1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

xgd3 slimtype dvd a ds8a5sh

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez zielak1992, Wrzesień 15, 2013.

  1. zielak1992

    zielak1992 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 15, 2013
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Inowrocław
    witam
    Przejdę od razu do sedna sprawy. Otóż posiadam nagrywarkę slimtype dvd a ds8a5sh i chciałbym nagrać gry pod xgd3 konkretnie gta v. Maxburnerem zrobiłem co trzeba i wszystko wg instrukcji X360 - poprawne nagrywanie xgd3 (modyfikacja nagrywarki) • programosy.pl . napisane tam jest że jest kompatybilna jednak gdy nagrywam plytę przy weryfikacji 49-50% wyskakuje błąd. Zmarnowałem póki co 3 płyty. Dodaję jeszcze log z imgburn Zippyshare.com - log.txt
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. loloosc

    loloosc Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2014
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a Ja mam ta sama nagrywarke i wogole nie chce mi ruszyc pomocy
     
  4. TheOFF

    TheOFF V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2009
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    341
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    UK
    Skonfigurowałeś prawidłowo IMGBurn? Jeśli nie, to skonfiguruj.
    Na forum jest multum tematów, z różnymi schematami ustawień.
     
  5. loloosc

    loloosc Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2014
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    dodam ze to nagrywarka z laptopa ;)

    BurnerMAX not enabled, YET !
    Scanning: F:\ [SlimtypeDVD A DS8A5SH XAA2]
    L0: 0x8AB5
    L0: 0x8E5E
    L1: 0x8E3D
    L1: 0x8E5A
    L1: 0x8E72
    Patching: ...............
    BurnerMAX IS enabled !
    Free Space: 8,738,897,920 bytes

    taakk takk tak jak pisze na forum w temacie "Nagrywanie gier pod LT 3.0".

    a nie idzie nagrac wogole ;((
     
  6. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Widzę, że używasz programu Payload Tool. Ten program niestety nie zastąpi ci iHasa z wgranym BurnerMAX'em.. jednemu nagra bez problemu a jednemu nie.
     
Wczytywanie...

Poleć forum