1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

XGD3 wywala

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez darwar, Kwiecień 22, 2013.

  1. darwar

    darwar Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 14, 2013
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Warszawa
    Witam :)
    Mam teraz taki problem
    ze gry xgd3 działają juz i chodza Crysis 3 działa normalnie
    Ale Fifa 13 włacza sie chodzi wszystko - do momentu kiedy wybiore szybki mecz lub tryb kariery wywala mi gre i pokazuje zeby przeczyscic szmatka,Gears of war 3 mam tak sam ze działa normalnie jak wybieram tryb gry to ładuje sie w nieskaczonosc ale nie zawiesza bo podpowiedzi sie co chwile zmieniaja - czy ktos zna przyczyne ? wiem ze na forum torentów wiele osob tak miało z fifa 13
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. mrowa110

    mrowa110 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2011
    Posty:
    487
    Polubienia:
    64
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Nagrane zwykłą nagrywarką czy ihas ?jeśli ihas to źle nagrane , jeśli zwykła to instalacja na dysk i mp3 fix (ale fifa i tak nie będzie działać bo ma zabezpieczenie civ ) gow3 mi działa normalnie nagrane zwykłą nagrywarką i mp3 fix także obstawiam że masz źle nagrane gry
     
  4. Remix27

    Remix27 Banned

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    1038
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nie Pamietam
    Fifa ihas na100% ihasem. Z gears 3 tak jest ,ze bez instalacji na dysk lub mp3fix nie chca dzialac zwykla nagrywarka. Zalecane jest sprawdzenie jak zly nagrywarka czy nie dziala z prog pay topls 0.15
     
  5. darwar

    darwar Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 14, 2013
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Warszawa
    wszystko nagrane iHas 124b teraz odpalilem najnowszego gears of wars i działa mi normalnie
     
  6. Remix27

    Remix27 Banned

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    1038
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nie Pamietam
    Jak przeszly weryfikacje po nagraniu to powino dzialac.
     
  7. darwar

    darwar Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 14, 2013
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Warszawa
    Nagrałem tera Far Cry 3 i działa normalnie tylko Fifa 13 nie chce i Gears of war 3
     
  8. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    usuń pamięć podręczną w opcjach dysku
     
  9. mrowa110

    mrowa110 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2011
    Posty:
    487
    Polubienia:
    64
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Jeśli nagrane ihasem i przeszły weryfikację to pozostaje laser może się już zajechał
     
  10. darwar

    darwar Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 14, 2013
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Warszawa
    Laser jest nowy :D wymieniony tydzien temu
     
  11. MaXis

    MaXis Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 2, 2011
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    tak to jest jak sie piraci to takie problemy są
     
  12. darwar

    darwar Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 14, 2013
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Warszawa
    Laser jest nowy :D wymieniony tydzien temu
     
  13. mrowa110

    mrowa110 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2011
    Posty:
    487
    Polubienia:
    64
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Były już takie przypadki po wymianie lasera (albo są wadliwe lasery albo trzeba je dobrze skalibrowac )
     
  14. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    to prawda po rynku krąży wadliwa partia laserów....inne gry działają ??
     
  15. ...:::Anarkad:::...

    ...:::Anarkad:::... Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    1905
    Polubienia:
    191
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    to się popisałeś...

    jest parę opcji - obraz może być uszkodzony, nagrywałeś z szybką prędkością (zalecane 2,4), lipne płyty lub po prostu źle wypalona gra przy xgd3 zdarza się to dość często.

    wątpię żeby to był laser z tego co pisze problem ma tylko z fifą
     
  16. mrowa110

    mrowa110 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2011
    Posty:
    487
    Polubienia:
    64
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Były przypadki że nie był skalibrowany dobrze laser i gry xgd2 działały ale z grami xgd3 były takie problemy, ale najpierw bym sprawdził u kogoś te gry żeby wykluczyć że są źle nagrane
     
  17. Coller22

    Coller22 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2010
    Posty:
    472
    Polubienia:
    104
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Konin
    Ja szczerze sądzę że to coś z obrazem tej fify 13 może być nie tak i stąd całe problemy bo skoro wszystko inne śmiga to wykluczyłbym laser i nagrywarkę i co nam zostaje albo płyty na których nagrywam albo obraz iso :)
     
  18. Remix27

    Remix27 Banned

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    1038
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nie Pamietam
    To ma od tego abgx moze nagrac z innej grupy. Ktos mial kiedys przypadek ,ze sprawne bf3 nie chcialo dzialac orginal po wymianie. Kopie sprawdzic u kogos innego i gdybac dalej co jeszcze moze byc.
     
  19. darwar

    darwar Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 14, 2013
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Warszawa
    MaXis zniknij z forum,bo takich madrosci nie potrzebuje oraz twoja wypowiedz jest nie na temat.
     
  20. darwar

    darwar Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 14, 2013
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Warszawa
    Poki co działa wszystko procz fif13 ktora sie wyłancza przy wyborze rozgrywki ora gow 3 ktory sie długo ładuje i nie wczytyje bo wybraniu startu kampani
     
  21. mrowa110

    mrowa110 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2011
    Posty:
    487
    Polubienia:
    64
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Sprawdź czy u kolegi te gry działają zacznij od tego jeśl będą działać to laser do kalibracji
     
Wczytywanie...

Poleć forum