1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xgd3

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez edek78, Luty 16, 2013.

  1. edek78

    edek78 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 25, 2012
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam serdecznie mam pewien dylemat odnośnie gier XGD3 z AP2.5.
    Mianowicie ja osobiście posiadam jsperka z Lt3.0 i takowe gry mi chodzą bez problemu, zaś mój kumpel posiada slimka również z Lt3.0 i jest mały problemik.
    gry które u mnie śmigają bezproblemowo u niego podczas pierwszego odpalenia jest OK natomiast podczas wyjęcia dvd i włożenia po raz następny pojawiają się błędy i gra nie chce ruszyć? Pomaga wtedy tylko odłączenie slima od prądu na kilka minut i wszystko wraca do normy czyli do odpalenia jednorazowo gry. Może pomoże ktoś w danym problemie??

    Pozdro ALL...
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    w opcjach dysku usunac pamiec podreczna cache
     
  4. edek78

    edek78 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 25, 2012
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    No niestety problem nadal nie zostaje rozwiązany ;( a czyszczenie pamięci hdd za kazdym razem ........
    Pozatym podczas następnego odpalenia gry strasznie hałasuje napęd i gra się nie odpala i trzeba wyłaczać klocek z prądu
     
  5. edek78

    edek78 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 25, 2012
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czy jest ktoś w stanie pomóc?
     
  6. the_mask

    the_mask Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 30, 2012
    Posty:
    232
    Polubienia:
    18
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Suwał‚ki, Poland
    Odp: Xgd3

    Widocznie w slimce siedzi słabszy napęd albo już coś w nim padło.

    Wysyłane z mojego HTC EVO 3D za pomocą SwiftKey Flow.
     
  7. edek78

    edek78 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 25, 2012
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czyli co proponujecie wymiana PBC ?? Czy jest jakieś inne rozwiązanie??
     
  8. Remix27

    Remix27 Banned

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    1038
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nie Pamietam
    nie używasz przypadkiem jakiś badziewnych płyt?z jakiej daty produkcji jest ten slim? może laser pada
     
  9. edek78

    edek78 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 25, 2012
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płyty Verbatim slimka 2011 kwiecień.
    Do tego przy długiej grze jak konsola jest gorąca sam reset nie pomaga musi konsola "wystygnąć" aby gra xgd3 chodziła OK.
    Pozdro ALL
    Ps: całe szczęście że ja posiadam jasperka ;)
     
Wczytywanie...

Poleć forum