1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xgd3

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez wochu24, Listopad 22, 2012.

  1. wochu24

    wochu24 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2010
    Posty:
    77
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Panowie jeśli mam lt 3.0 to czy gry xgd3 trzeba przepuszczać przez abgx ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. rufus282

    rufus282 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 13, 2009
    Posty:
    349
    Polubienia:
    63
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zza miedzy.
    Odp: Xgd3

    Jak najbardziej tak niektóre wstawki są bez dogranych topologii i działają tylko pod LT 2. ABGX dogrywa topologie pod LT 3.

    Wysyłane z mojego WT19i za pomocą Tapatalk 2
     
  4. paxmack

    paxmack Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2011
    Posty:
    477
    Polubienia:
    57
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Wroclove
    Jeśli chcesz grać online, to lepiej żeby log z abgx był cały zielony.
     
  5. akwarium25

    akwarium25 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2012
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    234
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Top Secret:)
    Gry xgd3 dla pewnosci przed nagraniem skanuj abgx 1.0.6 na ustawieniu autofix level 3 przed nagraniem
     
  6. wochu24

    wochu24 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2010
    Posty:
    77
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Odp: Xgd3

    Nie gran online. Ps. Przeskanowalem forze abgx i wszystko na żółto. Na końcu napis : " any dvd checking failed" ?
    Ps. Bedzie chodzić wogole jak nagram?
     
  7. akwarium25

    akwarium25 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2012
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    234
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Top Secret:)
    Weryfikacja ale to ci nie potrzebne gra bedzie dzialac jak trzeba. Ma pisac na zielono ze topologia jest dodana
     
  8. wochu24

    wochu24 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2010
    Posty:
    77
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Odp: Xgd3

    A jeśli nie będzie na zielono topology to co wtedy? Jest możliwość ze gra już ma ja w sobie?
     
Wczytywanie...

Poleć forum