1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xlink a publiczne IP

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Havoc, Lipiec 30, 2010.

  1. Havoc

    Havoc Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Maj 12, 2009
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czy ktoś się może orientuje, czy do poprawnego działania xlink'a (i wszystkiego co z tym związane, tj hostowanie gier, dołączanie do założonych przez innych) potrzebne jest publiczne IP?
    Byłbym wdzięczny za odpowiedź.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ReXx

    ReXx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2010
    Posty:
    532
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Powinno wystarczyć otworzenie i przekierowanie portów. W takim wypadku nie powinno być problemu. Nat otwarty i można grać.
     
  4. banan1996

    banan1996 Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 9, 2010
    Posty:
    110
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Do poprawnego działania xlinka xai nie jest potrzebne publiczne ip.
     
  5. The_Human

    The_Human Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 24, 2009
    Posty:
    410
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Biauyyyystok
    nie, ale jesli nie dziala Tobie XLink zmien ustawienia ,,Port Forwarding(przekierowanie portów)
     
  6. Havoc

    Havoc Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Maj 12, 2009
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    To w takim razie może jeszcze spróbuję się podłączyć.
    Kiedyś mi nie działało i sie zastanawiałem czy publiczne IP właśnie (jego brak) może być tego powodem.
     
Wczytywanie...

Poleć forum