1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xlink i Flaga

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Yarkezy, Styczeń 13, 2012.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. Yarkezy

    Yarkezy Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2011
    Posty:
    313
    Polubienia:
    21
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Piotrków TryBunalski
    Witajcie , mam do was szybkie pytanie. Mając flage na xboxie da rade wyłapać bana na Xlinku ? (albo jak skonfigurować to tak żeby pod Live sie nie podpinać?).
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    przecież to jest Xlink a nie XBL więc jak możesz wyłapać bana na XBL nie grając na nim ?
    konfigurujesz xboxa pod kaia i odwrotnie - to nie ma nic wspolnego z XBL
    a na xlink kai nie mozna dostac bana
     
  4. Yarkezy

    Yarkezy Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2011
    Posty:
    313
    Polubienia:
    21
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Piotrków TryBunalski
    Rozumiem , chodziło mi po prostu o to , że jak podłącze kablem Xboxa pod Router to on automatycznie do XBL sie loguje ...
     
  5. RBA2711

    RBA2711 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2011
    Posty:
    52
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    to zaBlokuj go online w kontroli rodzicielskiej i po sprawie
     
  6. Yarkezy

    Yarkezy Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2011
    Posty:
    313
    Polubienia:
    21
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Piotrków TryBunalski
    Dzięki wielkie ! :D Będę mógł jako tako online pograć na Xlink'u ;] . Dzięki za szybką pomoc i pozdrawiam .

    @Edit.
    Niestety coś nie śmiga ;/ skonfigurowałem ten programik wszystko niby ok wale Start engine i wyskakuje mi że port zamknięty ... mimo to włączając np. MW3 na split screenie to serwer/serwery widze , lecz przy 5 "odliczaniiu" wywala błąd ... Miał ktoś tak kiedyś ?
     
  7. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    masz za duży ping
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum