1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xlink kai- Borderlands, CoD?

Temat na forum 'Ustawki' rozpoczęty przez Imperial BoRo, Grudzień 25, 2014.

  1. Imperial BoRo

    Imperial BoRo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 9, 2013
    Posty:
    389
    Polubienia:
    31
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Cześć, szukam kogoś kto byłby chętny na coop w Borderlands The Pre-Sequel, CoD Advanced Warfare lub coś innego przez system link- Xlink kai. Chętnie z kimś pogram, kwestia dogadania. Wiem, że Xlink umarł ale może ktoś się skusi ;) najlepiej jakby ta osoba miała RGH i ping patch ( lub bardzo szybki internet aby pingi były jak najmniejsze).
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. dragon1493

    dragon1493 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2013
    Posty:
    789
    Polubienia:
    71
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Mozemy cos pokombinowac kiedy, mam RGH i CoD AW ;)

    Wysłano z Motorola Moto G
     
  4. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    Wątpię czy to wam zadziała w przypadku konsoli z RGH i konsoli LT 3.0 (lub nieprzerobionej).
    Tylko LT + LT albo link na RGH
     
  5. JaZz

    JaZz PlayStation 4 Ryżownik V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 7, 2010
    Posty:
    1963
    Polubienia:
    360
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    @z0nk31@z0nk31 dlaczego tak twierdzisz ? mi sie wydaję że kiedyś grałem ja (LT) + ktoś (Jtag/RGH)
     
  6. bld

    bld XBOX MANIAK Xbox One XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2013
    Posty:
    1462
    Polubienia:
    477
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Na RGH nie trzeba jakoś manualnie wklepywać IP serwa lub LInka ??
     
  7. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    tak, kiedyś jak nie było opcji LINK w FSD tylko xlink kai.
    pluginy też były inne we wcześniejszych FSD więc nie jestem pewien czy obecnie da się połączyć.
    ale spróbować można, czemu nie
     
  8. dragon1493

    dragon1493 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2013
    Posty:
    789
    Polubienia:
    71
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Trzeba jakies pluginy wgrywac do system linku ? Bo ja jestem na swiezo z RGH i jak by co nic nie mam, opcja System Link w FSD jest tylko ze tak powiem nieaktywna :p

    Wysłano z Motorola Moto G
     
  9. Imperial BoRo

    Imperial BoRo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 9, 2013
    Posty:
    389
    Polubienia:
    31
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Właśnie sprawa wygląda tak ze razem ze znajomym próbujemy to jakoś odpalić. On ma rgh i wszystko niby poustawiane ale on nie widzi serwerów. Kiedy czekałem w lobby w xlink wbił jakiś gość z Ameryki ze ma rgh i normalnie się ze mną połączył i grał. Ze mną w horde godzinę a później graliśmy w zombie w black ops. Także się da.
    @z0nk31@z0nk31 mowisz ze problem mojego kolegi to fsd? Tak myślałem :/
     
  10. dragon1493

    dragon1493 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2013
    Posty:
    789
    Polubienia:
    71
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Napisz do mnie na gadu: 5672432
    Sprobujemy to ogarnac tego system linka, xlink kai jest dobrze ustawiony (PS2 i Xbox Classic) normalnie sie laczy z serwerami :)

    Wysłano z Motorola Moto G
     
  11. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    ale wy kombinujecie.
    pobierzcie poprzednią wersję fsd, wrzućcie na dysk konsoli, ustawcie ścieżkę do niego i skonfigurujcie xlink kai.
     
  12. dragon1493

    dragon1493 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2013
    Posty:
    789
    Polubienia:
    71
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Ja nic nie kombinuje, mam RGH od tygodnia i jestem ciemny w sprawie system linku w X360, na classicu tylko wchodze w dana gre i pokoj (xlink kai), klikam system link w grze i wyskakuja mi serwery i sie lacze do gry np. Halo 2

    Tak sie zastanawiam teraz jak chcesz zagrac w CoD AW przez xlinka jak tej gry nie ma na liscie gier ;D

    Wysłano z Motorola Moto G
     
    Ostatnia edycja: Grudzień 26, 2014
  13. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    Wejdzie oboje do tego samego pokoju, nie ma znaczenia czy to będzie od COW: AW czy od jakiejkolwiek innej gry.
    po prostu musicie być w jednym roomie
     
  14. p0358

    p0358 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 19, 2013
    Posty:
    135
    Polubienia:
    36
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Kraków
    Da sie grac na oryginale po xlinku z kims kto ma RGH bez przerabiania i czy nie ryzykuje sie wtedy bana?
     
  15. dragon1493

    dragon1493 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2013
    Posty:
    789
    Polubienia:
    71
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Sprawdzę to ;)


    Wysłano z Motorola Moto G
     
  16. JaZz

    JaZz PlayStation 4 Ryżownik V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 7, 2010
    Posty:
    1963
    Polubienia:
    360
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    nie, nie ryzykuję się
     
Wczytywanie...

Poleć forum