1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xlink Kai....ciąg dalszy.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez keeta, Czerwiec 13, 2012.

  1. keeta

    keeta Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 1, 2012
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam.Czy,jeśli w kai evolution mam napisane:

    'xbox configured sucsessfully'
    network reachable:Yes

    a konsola "mówi" xlink engine not found on network.....to właściwie jest dobrze czy jak?
    Czy mam jeszcze coś robić/konfigurować?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. keeta

    keeta Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 1, 2012
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ogromnie dziękuję wszystkim Znawcom i Fachowcom za pomoc i wyczerpujące odpowiedzi...
     
  4. Piotrek ELO

    Piotrek ELO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2010
    Posty:
    1039
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    no nie jest dobrze bo konsola jakby nie była podłączona do PC

    Jak masz w ogóle połączoną konsole z PC ?
     
  5. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    uruchamiasz xlink kaia w FSD ?

    bo jęśli tak to musisz zaznaczyć w opcjach programu odpowiednią opcję
    po dodatkowe info zapraszam tutaj
    http://xboxforum.pl/artykuly-209/tutorial-x-link-kai-co-i-jak-98613/
     
  6. keeta

    keeta Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 1, 2012
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1

    Właściwie to używam wi-fi.Mam kompa w 2gim pokoju i lapka w pokoju z xboxem,program xlink kai evo. mam zainstalowany na laptopie i nie używam żadnych kabli.
     
  7. Haremhaton

    Haremhaton Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 24, 2011
    Posty:
    104
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Nie wiem co się dokładnie stało, ale u kumpla po wifi nie działa i dopiero na kablu się łączy. Jeżeli chcesz sprawdzić w ogóle połączenie System link, to polecam umówienie się z kimś na XBS Linku na test w jakiejkolwiek grze. Jeżeli działa, to chodzi o coś softwarowego z Kaiem, jeżeli nie działa, to jest opcja, że w ogóle się nie łączy po wifi (jak u mojego kumpla) i trzeba spróbować kablem.

    PS. A przez samo PC działa Ci Kai? I tylko przez FSD się nie loguje? Czy nie działa zarówno przez PC jak i FSD?
     
  8. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    w większości przypadków WIFI xlink kai po prostu nie działa
     
  9. Piotrek ELO

    Piotrek ELO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2010
    Posty:
    1039
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    dokładnie zrób połączenie po kablu
     
  10. keeta

    keeta Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 1, 2012
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    (Znaczy się)z routera do konsolki,tak?
     
  11. Haremhaton

    Haremhaton Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 24, 2011
    Posty:
    104
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Albo z komputera do konsoli :) Będzie szybciej i łatwiej :)
     
  12. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    jeżeli masz router to jednak lepiej bezpośrednio przez router bo i tak będzie musiał udostępnić sieć w routerze (przekierowanie portów)
     
Wczytywanie...

Poleć forum