1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xlink Kai - co i jak?

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez zezima1994, Styczeń 8, 2010.

  1. zezima1994

    zezima1994 Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 15, 2009
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Ruda Śląska
    Dostałem bana na xbox live, a chciałbym pograć przez sieć. I znalazłem ten program co w temacie, jednak wszystkie poradniki są dla mnie niezrozumiałe. Jakby ktoś mógł mi to wytłumaczyć łopatologicznie co i jak byłbym bardzo wdzięczny, uprzedzam nie znam się na komputerze za bardzo. Mam internet netii (tele2) 1MB/s. Modem Thomson SpeedTouch 546v6.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. maclogan

    maclogan Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    762
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Shiojiri
  4. zezima1994

    zezima1994 Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 15, 2009
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Ruda Śląska
    Bana dostałem bodajże w październiku. Jak pobierałem aktualizacje tą z dashem gdzie jest facebook. Momentalnie mi npisało ten komunikacik, że złamałem zasady korzystania z xbox live :/ w tym poradniku jest tylko jak się obsłużyć samym programem, a jak odblokować ten port 30000 czy jakoś tak? i jak przez ten program jak mam go na kompie mam grać na xboxie?
     
  5. maclogan

    maclogan Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    762
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Shiojiri
    Wszystko jest opisane . Tylko poczytaj sobie bo w temacie jest chyba z 27 stron . Więc odpowiedż znajdziesz ....
     
  6. zezima1994

    zezima1994 Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 15, 2009
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Ruda Śląska
    Przeczytanie tego wszystkiego trochę zajmie. Mógłby mi ktoś wytłumaczyć jak to zrobić żeby działało?
     
  7. maclogan

    maclogan Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    762
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Shiojiri
    Ja niestety nie wiem . Nie mam nawet routera .
     
  8. zezima1994

    zezima1994 Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 15, 2009
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Ruda Śląska
    mam z modemu 2 kabelki 1 podłączony do kompa 1 do konsoli. Czy to wystarczy, żeby to działało przez ten program? czy muszę jeszcze jakoś połączyć kompa i konsolę? Jeśli tak to jak to zrobić? A jeśli tak jak mam jest dobrze, to czy muszę jakoś kombinować z tym portem 3000 i czy coś jeszcze trzeba zrobić?

    Może to co wyżej napisałem to trochę masło maślane, ale mam nadzieję, że wiecie o co mi chodzi :p Dla tych co w temacie proszę o pomoc. ;)
     
  9. maclogan

    maclogan Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    762
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Shiojiri
  10. miedzianek

    miedzianek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    1045
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Białystok
    Czlowieku nie pisz nowego tematu pisz tam!


    Bo kazdy zaraz powie 'tam nie moge nic znalezc i nie rozumiem to mi tu wytlumaczcie' i sie spam zrobi

    KOSZ
     
Wczytywanie...

Poleć forum