1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xlink Kai czy LiNK od Team FSD ? Pomoc

Temat na forum 'XLink Kai' rozpoczęty przez Dawid Szczepanek, Grudzień 22, 2012.

  1. Dawid Szczepanek

    Dawid Szczepanek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    63
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Warszawa
    Witam, czy mógłby ktoś napisać czy LiNK z FSD 3 jest lepszy od Xlink Kai zaimpletowanego w FSD 2 ? Proszę nie pisać, że do LiNK nie trzeba komputera bo mi to wcale nie przeszkadza i tak jest włączony. Chodzi mi głównie o takie informacje jak ilość gier grywalnych na LiNK bo Xlinka znam mniej więcej i oczywiście czy serwerów dużo i czy są crashe jakieś na serwerach jak i w grach. Grałbym głównie w Black Ops 2. Dziękuję z góry za pomoc kogoś rozgarniętego. Gimbusy precz :p
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ...:::Anarkad:::...

    ...:::Anarkad:::... Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    1905
    Polubienia:
    191
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Odp: Xlink Kai czy LiNK od Team FSD ? Pomoc

    na LiNK'u na pewno jest wiecej graczy, wygodny w obsludze i jeszcze nie mialem zadnego crasha wiec moim zdaniem jest lepszy od xlink kai :)

    Wysyłane z mojego MT11i za pomocą Tapatalk 2
     
  4. Dawid Szczepanek

    Dawid Szczepanek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    63
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Warszawa
    Hmm no dobra przeszedłem na nowe FSD 3 z tym beta 2 link cośtam :) pisze, że devlink ma być off więc jest no i wszystko mam na pass. Wchodzę w COD BO2 wybieram system link i nie ma żadnego serwera.. ?

    EDIT: Dodam też, że porty i reszta jest skonfigurowana. Należy instalować najnowsze TU?
     
  5. grisza133

    grisza133 XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 25, 2010
    Posty:
    184
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Grodziec, Bielsko, Poland, Poland
    Tak zainstaluj najnowsze TU. TU5 dziś wyszło ale tylko do dwóch wersji. Ja mam na razie TU4 i działa mi Black Ops 2
     
  6. Dawid Szczepanek

    Dawid Szczepanek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    63
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Warszawa
    Czy należy jakieś pokoje wyszukiwać czy coś? A jeśli tak to w jaki sposób. Odpalam po prostu grę wchodzę w system link i join ale nic nie wyszukuje :p poczekam może na ten TU5 :)
     
  7. grisza133

    grisza133 XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 25, 2010
    Posty:
    184
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Grodziec, Bielsko, Poland, Poland
    Musisz jeszcze na padzie wcisnąć przycisk guide to ten największy z logo xboxa tam wybrać System Link i wejść w jakiś pokój dopiero później system link w grze join i wyświetli ci się lista hostów i możesz grać
     
  8. Dawid Szczepanek

    Dawid Szczepanek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    63
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Warszawa
    nie widnieje u mnie tam taka opcja :/
     
  9. zbyszko1979

    zbyszko1979 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 16, 2011
    Posty:
    92
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Koledzy skad pobraliscie TU4 do call of duty BO 2 ?Bo ja mam pl wersje i sprawdzam z poziomu fsd i nic nie ma.
     
  10. grisza133

    grisza133 XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 25, 2010
    Posty:
    184
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Grodziec, Bielsko, Poland, Poland
  11. Dawid Szczepanek

    Dawid Szczepanek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    63
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Warszawa
    Mam tą najnowszą wersję gdzie piszą, że open beta link 2 dash version: 3.0b Rev 483 nie mam opcji system link po naciśnięciu guzika z logiem xboxa..
     
  12. zbyszko1979

    zbyszko1979 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 16, 2011
    Posty:
    92
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    a gdzie ten plik mam wrzucic? gry
    mam na zew dysku USB . Jak sie domyslam to do content ale dokładnie nie wiem .
     
  13. Dawid Szczepanek

    Dawid Szczepanek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    63
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Warszawa
    przecież TU pobierasz bezpośrednio na konsole ... to nie temat o TU do Black Ops 2. Mam dasha 14999 jbc.
     
  14. ...:::Anarkad:::...

    ...:::Anarkad:::... Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    1905
    Polubienia:
    191
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    w fsd wchodzisz w settings/ plugins (ten ostatni) i tam będzie taka opcja load, załaduj plugin i powinno być ok
     
  15. Dawid Szczepanek

    Dawid Szczepanek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    63
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Warszawa
    Rozwiązałem problem. Mój błąd polegał na tym, że odpalałem FSD 3 z poziomu filemanager'a w FSD 2.2 :) po zmianie na rozruch na FSD 3 wszystko śmiga pokazało mi się to inne menu po wciśnięciu guzika z logiem xboxa :) do zobaczenia w grze :)

    EDIT: Chyba się za bardzo pospieszyłem :p jeden serwer mi odpalił ale wyszedłem bo zapomniałem sobie klasy ustawić no i teraz nie mogę nigdzie wejść bo każdy serwer wywala błąd Unable to join game session .. jakieś pomysły?
     
  16. ...:::Anarkad:::...

    ...:::Anarkad:::... Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    1905
    Polubienia:
    191
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    porty masz zablokowane, ja musze zmieniać porty za każdym razem jak chce grać przez linka bo mam taki kijowy router ....
     
  17. Dawid Szczepanek

    Dawid Szczepanek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    63
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Warszawa
    spoko za każdym razem sobie też ustawiam to była jakaś dziwna akcja wina od nich można by powiedzieć ew. jakaś selekcja serwerów bo na kilka mogę wejść na kilka nie chociaż mam TU5 :p no ale jak zakładam serwer pakuje się prawie full osób i śmiga bez problemu nawet poprzez splitscreen :)
     
  18. Shiliat

    Shiliat Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 17, 2008
    Posty:
    185
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Przemys›l, Poland
    Co to jest w ogóle te TU ?? Bo mi testy przechodzi okey a jak wchodzę w pokoje to sa serwery ale po jakieś 4-5 graczy w COD BO2...
    EDIT: Już wiem co i jak tylko przy COD BO2 wymagany TU8 a mimo że wszystkie 8 pobieram to mogę jedynie załadować 1-7 jak ładuje 8 to ładuje się 7 ale to kosmetyka złość rzeczy martwych :)

    Wesołego jajeczka :) :watermelon:
     
Wczytywanie...

Poleć forum