1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xlink Kai Evolution

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez spin997, Grudzień 6, 2008.

  1. spin997

    spin997 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 29, 2008
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kielce
    Xlink Kai Evolution 7

    Słyszałem że jeżeli gramy przez ten programik to nie dostaniemy bana na live. Czy to prawda? wogule chciałem się dowiedzieć co to jest za pragram i do czego on służy. I czy działa pod x360 bo że pod Xbox działa to wiem na 100%. A może jest taki pod x360?

    PS: Nie wiem czy to odpowiedni dział, ale mi głównie chodzi o tego bana :p
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. sebolek

    sebolek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 19, 2008
    Posty:
    443
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Legionowo
    maxior13290 wiesz czytaj regulamin :p a tak to to poproszę o upomnienie dla niego
     
  4. spin997

    spin997 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 29, 2008
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kielce
    Więc tak. Poszukałem trochę i znalazłem. Mianowicie: http://360link.blogspot.com/

    Moim zdaniem bardzo dobre rozwiązanie dla tych którzy boją się o bana grając na live na prawie oryginalnych grach. Tu nie ma szans o bana a można pograć przez sieć! Niestety kiedy próbowałem sobie pograć okazało się że mam za wysoki ping. Może byłoby inaczej gdybym próbował z kimś z Polski albo z CK najlepiej ;]

    W każdym razie zapraszam do przeczytania i może coś z tego wyjdzie. Super by było pograć sobie w CoD albo w Halo bez obawy o bana :D Nawet ze zbanowaną konsolą można grać jeżeli zrobi sie coś z tym pingiem. Bo musi być między 30 a 40. Może ktoś ma jakiś sposób na zmniejszenie tego albo jakieś oszukanie czy cuś :p

    PS: ten programik można pobrać z tej stronki: http://www.teamxlink.co.uk/
     
  5. ufoludekcrezy

    ufoludekcrezy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 3, 2008
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Polska .
    No ja też bym tak załupał ;d
     
  6. Piri

    Piri V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 23, 2008
    Posty:
    529
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Włoszczowa :)
    Jezeli masz NeoZdrade to juz sie mozesz pozegnac z KAI'em
     
  7. spin997

    spin997 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 29, 2008
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kielce
    A to czemu?? Bo ja mam właśnie neo :/
     
  8. Piri

    Piri V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 23, 2008
    Posty:
    529
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Włoszczowa :)
    Raz juz bylo tu na forum . Nie pamietam jak to jest ale chyba chodzilo wlasnie o za duze PINGi
     
  9. strusic

    strusic Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 18, 2008
    Posty:
    429
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Sosnowiec
    Czy są jacyś chętni do gry po Xlink'u? Ostatnio ciężko spotkać ludzi do grania, a zbanowanych jest całkiem sporo. :p

    Jeśli ktoś miałby ochotę w coś pograć po sieci to walcie tu:
    strus gg (moje): 4433097
    melek gg (kumpla): 7633375

    Gier obsługujących system link nie jest za dużo, ale te które go mają to m.in. GOW1,2,HALO3,L4D,RE5,COD4,5. Czyli jest w co grać. :)

    Oczywiście do gry wymagany jest ping ok. 20-30ms. Brzmi strasznie, ale w większości przypadków jest to osiągalne bez większego problemu.

    Zbanowani łączmy się! .!
     
  10. Adix6900

    Adix6900 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 11, 2009
    Posty:
    71
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    A jeśli ktoś ma niezbanowaną konsole to też może grać przez to ?Bo mój kolega ma zbanowanego xboxa a ja nie :) I fajnie by było pograć razem :) A i jeszcze jedno.Jak można sprawdzić te pingi ? Bo mam Neostradę 1mb/s i w CS 1.6 i inne gry online miałem niskie pingi :).
    EDIT : I gdzie można znaleźć listę gier do tego ?+

    Pozdrawiam Adix6900
     
  11. AnarchyMen

    AnarchyMen Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2008
    Posty:
    509
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Grudziądz
  12. Adix6900

    Adix6900 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 11, 2009
    Posty:
    71
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    A masz może tą listę gier ?
    Pozdrawiam Adix6900
     
  13. Marcin195

    Marcin195 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 23, 2009
    Posty:
    68
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Zbąszyń
    Ale jak to jest? Że przez ten program można się połączyć normalnie do XBL i sobie np. ściągać demka? Nawet jak ma się bana?
     
  14. czachadymi89

    czachadymi89 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 24, 2008
    Posty:
    68
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Zabkowice Sl
    nie xlink umożliwia grę tak jakbyś grał w lanie tylko przez neta :p
     
  15. arkrider

    arkrider Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 26, 2009
    Posty:
    46
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Sierpc
    tworzy wirtualną sieć lan, tak jak na kompie hamachi czy garena ;)
     
  16. Jacław

    Jacław V.I.P V.I.P Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Kwiecień 1, 2009
    Posty:
    523
    Polubienia:
    192
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    To jak przez ten program macie problem spróbujcie przez Hamachi.
     
  17. sebolek

    sebolek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 19, 2008
    Posty:
    443
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Legionowo
    na 360?
     
  18. WiLkU

    WiLkU Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2008
    Posty:
    104
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    tacy ludzie tez są.....

    A co do programu to raczej moga pograc tylko ci którzy maja radiówke i np pingi 20-40 oczywiscie w nocy :D
     
  19. Apacer

    Apacer Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2008
    Posty:
    897
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Polkowice
    ApacerP- dodawajcie i sprawdzajcie. GG 3033841 pisać.
     
  20. Jacław

    Jacław V.I.P V.I.P Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Kwiecień 1, 2009
    Posty:
    523
    Polubienia:
    192
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Coś Ci się nie podoba kolego? Nie napisałem, że działa tylko żeby spróbowali a kierowałem się wypowiedziami innych o programie Xlink i doszedłem do wniosku, że to coś podobnego do Hamachi. Może się mylę, ale wynika to z tego, że nie potrzebuje jakichś pseudo lanów żeby z kimś zagrać.
     
  21. lisek84

    lisek84 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 15, 2009
    Posty:
    77
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kielce - Warszawa
    a jak zepniesz konsole z drugą konsola kablem krosowanym to mozesz grac? No to chyba hamachi ci nic nie da.
    to musi byc cos co tlumaczy zapytania wysylane przez konsole na xbox live na swoj interfejs.
     
Wczytywanie...

Poleć forum