1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xlink Kai FSD

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez FICU, Styczeń 31, 2012.

  1. FICU

    FICU Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 31, 2008
    Posty:
    134
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Boguszów-Gorce
    Siema. Chciałbym się zapytać czy do gry przez Xlink Kai potrzebne jest Xlink Kai na PC?

    Wysłane z mojego X10i
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. JaZz

    JaZz PlayStation 4 Ryżownik V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 7, 2010
    Posty:
    1963
    Polubienia:
    359
    Punkty za osiągnięcia:
    83
  4. RBA2711

    RBA2711 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2011
    Posty:
    52
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Gdzie gra wiecej osob?
     
  5. Diabolique

    Diabolique Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    1675
    Polubienia:
    48
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    skoro potrzeba na pc to ten pc musi byc wlaczony podczas gry? :)
     
  6. ...:::Anarkad:::...

    ...:::Anarkad:::... Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    1905
    Polubienia:
    191
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
  7. FICU

    FICU Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 31, 2008
    Posty:
    134
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Boguszów-Gorce
    A ma ktoś z was jakiś poradnik po PL jak wgrać Ping Patch?
     
  8. Piotrek ELO

    Piotrek ELO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2010
    Posty:
    1039
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Ale jak masz RGH to do Xlink kai nie jest potrzebny PC czyba że chcesz używać XBSlink
     
  9. FICU

    FICU Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 31, 2008
    Posty:
    134
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Boguszów-Gorce
    No chce też używać xbs

    Wysłane z mojego X10i
     
  10. JaZz

    JaZz PlayStation 4 Ryżownik V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 7, 2010
    Posty:
    1963
    Polubienia:
    359
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Sorry, na kaiu gra więcej ludzi bo "ma dłuższy staż" choć jest trudniej ogarnąć ale jak ktoś kumaty to da radę.
    Z tych dwojga jednak polecam kaia. Jeszcze raz sorry:p
     
  11. FICU

    FICU Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 31, 2008
    Posty:
    134
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Boguszów-Gorce
    A jak ustawić Xlink Kai aby działał przy podłączeniu PC->ROUTER LAN1 i XBOX->ROUTER LAN2.


    Wysłane z X10i.
     
  12. Daniel1979

    Daniel1979 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 30, 2010
    Posty:
    786
    Polubienia:
    44
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    SCI
    A możesz mi powiedzieć jak to zrobić? Bo niestety ja muszę mieć załączonego lapa do tego.

    EDIT UP
    LOOOOKNIJ TU
     
  13. RBA2711

    RBA2711 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2011
    Posty:
    52
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Ale jak masz RGH to do Xlink kai nie jest potrzebny PC tez chce jakis poradnik do tego chetnie bym tak ustawil
     
  14. FICU

    FICU Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 31, 2008
    Posty:
    134
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Boguszów-Gorce
    Właśnie też widziałem na YouTube filmik jak Koleś wszystko z poziomu konsoli ustawiał w FSD i też mnie to interesuje.


    Wysłane z X10i.
     
  15. Shibby

    Shibby Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 7, 2008
    Posty:
    2051
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Częgo nie wiecie?
    FSD, kai, logujecie się i jazda.

    EDIT:
    Sorki faktycznie coś jest nie tak.
    Nie korzystam z tego i nie wiem co może być przyczyną.
    Wygląda na to, że dalej trzeba się łączyć przez silnik odpalony na komputerze.
     
  16. FICU

    FICU Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 31, 2008
    Posty:
    134
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Boguszów-Gorce
    Ale właśnie nie mogę się zalogować gdyż mam zablokowany przycisk zaloguj
     
  17. RBA2711

    RBA2711 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2011
    Posty:
    52
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    jak ktos rozwiaze ten problem dajcie jaki tut albo cos;)
     
  18. Daniel1979

    Daniel1979 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 30, 2010
    Posty:
    786
    Polubienia:
    44
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    SCI
    Tut dałem w linku. Ja nie znam innego sposobu niż przez kompa , no ale może ktoś jest mądrzejszy.....
     
  19. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    będziesz musiał mieć włączonego kompa do grania przez Xlink Kai lub XBS Link bo xbox sam nie wykrywa sieci KAIa, komputer mu ją udostępnia :)
     
  20. FICU

    FICU Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 31, 2008
    Posty:
    134
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Boguszów-Gorce
    A nie wiecie czy nie ma w planach wydania FSD z zaaplikowanym silnikiem Xlink Kai lub jakiś plugin do FSD z silnikiem Xlink Kai?
     
  21. wars

    wars Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 8, 2009
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    silnik kai mozesz tez uruchomic na routerze z firmware ddwrt lub na tunerach dreambox( linux)
     
Wczytywanie...

Poleć forum