1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

xlink kai i livebox

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez marianlyl, Grudzień 28, 2009.

  1. marianlyl

    marianlyl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 18, 2009
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Gryfice
    Udało się komuś zagrać przez xlinka mając podpiętego iksa do liveboxa? jeśli tak prosze o mały intruktarz, bo za cholerę nie moge sobie z tym poradzić. Z góry dzięki ;)
    A no i jak coś to port 30000 UDP mam otawarty, rechable: yes, konsolkę wykrywa, necik oczywiście od TP. Pomocy ;)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Dead_Inside

    Dead_Inside Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2009
    Posty:
    164
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
  4. marianlyl

    marianlyl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 18, 2009
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Gryfice
    No chyba niezbyt podobny. Prosiłbym o czytanie ze zrozumieniem. Mi nie chodzi o xbox live tylko o xlink kai a moim skromnym zdaniem to nie jest to samo. Pomoże ktoś? ;)
     
  5. Dead_Inside

    Dead_Inside Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2009
    Posty:
    164
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    o jezu sory ^^
     
  6. jaruskkk

    jaruskkk Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 13, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    W panelu zarządzania Livebox otwietamy zakładkę: Serwery LAN klikamy guzik Dodaj - otwiera się formularz i wprowadzamy:
    Nazwe - nazwa moze byc dowolna
    Dostęp włączony - wybieramy Tak - chcemy aby wprowadzane przekierowanie portów było aktywne
    Protokół - najlepiej oba udp i tcp
    Port od - numer pierwszego portu z zakresu, który chcemy przekierować czyli np 30000
    Port do - numer ostatniego portu z zakresu, który chcemy przekierować czyli np 30001
    Lokalny adres IP - adres twojego pc
     
  7. marianlyl

    marianlyl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 18, 2009
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Gryfice
    Napiosałem, że port mam otwarty ;/ i wszystko jest niby ok według programu, no ale pomimo pingu mniejszego niż 30 i tak nie mogę się połączyć. Jeszcze raz proszę o pomoc ;)

    Ponawiam prośbę ;/
     
  8. marianlyl

    marianlyl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 18, 2009
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Gryfice
    Nikt nie pomoże?
     
Wczytywanie...

Poleć forum