1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xlink Kai i RGH

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez pawkob, Kwiecień 15, 2012.

  1. pawkob

    pawkob Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 2, 2012
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, problem postaram się opisać jak najdokładniej. Posiadam silma z RGH (FSD), i bez żadnego problemu konsole zalogowałem na serwery, nawet kiedy nie miałem otwartych portów. Konsola łączy się za pośrednictwem komputera, mam łącze 6 mb/s. Po zalogowaniu widzę serwery(tak mi się wydaje) do tego jakby głównego nie mogę się połączyć (ewentualnie mogę założyć grę) a w pokoju gdzie były 3 osoby, mogłem uruchomić grę. MW3 się uruchomił, ale jak chcę uruchomić grę online (po sieci lan) to nie ma żadnych gier. Ktoś wie czego to może być wina? Proszę jak do cepa pisać bo trochę nie ogarniam w tym temacie :) I czy te porty muszą być otwarte?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    1 osoba to lubi.
  4. pawkob

    pawkob Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 2, 2012
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Tak wszystko mam ustawione, porty otwarte. Wystarczy, że uruchomię grę (zaraz po zalogowaniu) i już będę widział aktywne gry w MW3?
     
  5. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    tak, a przynajmniej powinienieś

    //EDIT
    tyulko wiesz że musisz wejść w kanał MW3 ? :]
     
  6. pawkob

    pawkob Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 2, 2012
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jedno co minie irytuje to fakt, że widzę kanał MW3(na konsoli) a nie mam otworzonych portów...
     
  7. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    no to je otwórz
     
  8. pawkob

    pawkob Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 2, 2012
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Udało się, nie zmieniłem maski podsieci i porty musiały też być otworzone. Thx za poświęcony czas.
     
  9. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    o 18 dzisiaj gramy, jak chcesz to dołącz do nas
     
  10. pawkob

    pawkob Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 2, 2012
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Moja radość była za wczesna... Gdy chcę dołączyć do gry, klikam join (do losowej gry), zaczyna się liczenie do 4 i wyskakuje error "unable to connect to host" normalnie jak przy tym siedzę to czuje się jak tępa dzi***


    edit: może mieć znaczenie to, że uruchamiam FSD z xexmenu?

    edit: nie miałem zmienionego adresu MAC, teraz wszystko śmiga.
     
Wczytywanie...

Poleć forum