1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xlink Kai - konsola retail

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez graffitikomp, Kwiecień 26, 2012.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. graffitikomp

    graffitikomp Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 13, 2012
    Posty:
    54
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Jak uruchomić xlink kai na konsoli nieprzerobionej, czy można grać na kilka komputerów w LAN czy konieczne jest połączenie z internetem?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    da się grać bez obaw o bana na konsoli nieprzerobionej, wiem że da się grać w trybie wewnętrznym ale niestety nie wiem jak skonfigurować kaia
     
  4. KULA

    KULA V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2008
    Posty:
    521
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Szczecin
    Tutaj ładna instrukcja Konfiguracja Xlink tylko że Xlink kai musi mieć połączenie z internetem bo łączy się z głównym serwerem i raczej nie da rady ustawić trybu offline pamiętaj żeby w routerze odblokować port 3000 oraz żeby do hosta mieć mniejszy ping niż 30, a jeżeli będziesz grał ze znajomymi z osiedla to pingi będziecie mieli idealne
     
  5. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
  6. graffitikomp

    graffitikomp Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 13, 2012
    Posty:
    54
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Super tutek, powiedz mi tylko gdzie ma mi się pokazać okienko z punktu 4 bądź 5-go?
     
  7. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    na samej górze masz rząd ikonek - znajdź lupę i kliknij na nią.
     
  8. graffitikomp

    graffitikomp Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 13, 2012
    Posty:
    54
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Ok, dopiero po napisaniu posta wpadłem na to, że program ma również gui uruchamiane nie w przeglądarce a oddzielnie. Szukałem tego w przeglądarce i nie znalazłem.
     
  9. graffitikomp

    graffitikomp Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 13, 2012
    Posty:
    54
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Nasuwają mi się kolejne pytania - konsola i komputer muszą być podłączone kablem pod jeden router żeby komputer mógł przechwycić ruch idący z konsoli, dobrze rozumiem?
    Czyli jak np. komputer jest podpięty przez wifi pod access pointa a konsola pod jeden z kilku switchy to nie da się utworzyć takiego połączenia?
     
  10. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    no a jak ty to sobie wyobrażasz ?
    odpowiedź jest zawarta w Twoim pytaniu
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum