1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xlink Kai porty router

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez push, Styczeń 18, 2011.

  1. push

    push Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2010
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam chciałbym pograć z kolegą w multi na xboxach przez program xlink kai i z tego co wiem trzeba odblokowywac porty na routerze by zalozyc serwer napisalby ktos tak najprosciej i zrozumiale co trzeba zrobic model routera to TP-Link tp-link wr941nd.Do komputera jest podpiety modem przez usb zas do routera modem przez ethernet ,wiec do konsoli podpialbym od routera przez kabel ethernet czy bedzie to dzialalo? czy prosto z routera musze podpiac do kompa,jezeli czegos nei zrozumiecie piszcie :D . Podziękuję :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    na tej stronie wybierasz swoj router: http://portforward.com/

    Potem jak pojawia Ci sie okienko z programem do kupienia to w prawym gornym rogu klikasz next ( na pomaranczowym pasku ), potem wybierasz XLink Kai i wyswietla Ci sie dokladny tutorial jak to zrobic.
     
  4. push

    push Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2010
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    tylko że nie ma mojego routera na liście ;/
     
  5. Brudsien

    Brudsien Pomocnik Pomocnik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    1860
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Katowice
    Podejrzewam ze masz wgrane oryginalny firmware do swojego routera bo w sumie jak bys mial linuxa nie pytal bys jak przekierować porty, wracajac do tematu TU masz instrukcje w pdf do swojego routera wpisz w stronie 43 i poszukaj rozdział 4.8 masz forwarding, a pozniej virtual servers i tam masz przykład ustawienia przekierowania portu dla danego ip
     
  6. keppel123

    keppel123 Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 25, 2011
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    a moge podpiac konsole tylko do routera i nie miec podlaczonego do kompa kabla i moglbym grac wtedy jestem nowy i nie orientuje sie prawie w ogole w tym temcie
     
  7. sauron96

    sauron96 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 3, 2011
    Posty:
    61
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    musisz miec podłączony komputer do routera i komputer musi być włączony w czasie kiedy grasz na xboxie
     
Wczytywanie...

Poleć forum