1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xlink Kai problem z Liveboxem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez ziko_tczew, Lipiec 15, 2010.

  1. ziko_tczew

    ziko_tczew Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 14, 2009
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Chcialbympolaczyc xboxa poprzez Xlink Kai do sieci aby moc z innymi grac ale mam problem bo jak zrobie wszystko co trzeba to jak sprawdzam Network Reachable to mam Not Yet. CHce konsole polaczyc w sposob taki ze konsola jest kablem RJ45 podalaczona do Liveboxa a komp tez do Liveboxa.

    Xbox360 ---RJ45--- [Livebox] ---Przystawka bezprzewodowa Sagem--- Komputer

    Tyle ze kompa mam polaczonego z Luveboxem ta przystawka bezprzewodaowa i jak mam to zrobic aby te Not Yet zmienilo sie naYes ?
    Odrazu pisze ze na kompie mam Windowsa 7 64bitowy.

    Z gory dzieki za pomoc :D
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. shibby20

    shibby20 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 21, 2009
    Posty:
    208
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Komputer i livebox sie widza? Są w tej samej podsieci?

    btw wiesz ze to niebezpieczne podpinac xboxa do netu gdy konsola jest przerobiona?
    Najlepiej ustaw sam konfiguracje sieci podajac tylko ip i maske, bez bramy i dnsow by konsola nie miala internetu. Dla xlink kai wystarczy. Xbox ma sie tylko i wylacznie komunikowac z komputerem po lanie.

    A no i najwazniejsze, sprawdz w ogole jaki masz ping z PCta np do onetu. Bo moze sie okazac ze nici z xlink kai :)
     
  4. ziko_tczew

    ziko_tczew Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 14, 2009
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    to odrazu uprzedze cie bo konsola ma juz od dawna bana tak wiec nie musze na microsofta sie martwic a komp widzi w sieci xboxa360.
    jak chcesz pomoc to odezwij sie do mnie na gg 5204293 jestem teraz na niewidoku

    a tu masz jak to siec widzi
    [​IMG]

    Uploaded with ImageShack.us
     
  5. ziko_tczew

    ziko_tczew Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 14, 2009
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    to moze ktos mi na to porazic bo w sieci xbox jest bezproblemowo widziany a jednak xlikn nie chce mi dzialac prawidlowo z tym liveboxem
     
Wczytywanie...

Poleć forum