1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xlink Kai problem z serwami

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez jimmy, Lipiec 8, 2010.

  1. jimmy

    jimmy Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 15, 2009
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam taki problem z Xlink mianowicie nie wykrywa mi serwerow w system link.
    Chce pograc w COD MW2 a nie wyswietlaja mi sie serwy pomóżcie proszę!

    żeby nie bylo zbednych pytan xlinka mam poprawnie skonfigurowanego i xboxa tez. Firewall wylaczylem a ping mam niski wiec w czym moze byc problem?

    konsole mam zbanowana wyczyscilem cache w xboxie i usunalem aktualizacje systemu i nadal nic... Proszę o pomoc :(
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. SoTeR

    SoTeR Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 30, 2009
    Posty:
    842
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Bytom
    Takie małe pytanie jaki cudem usunąłeś aktualizacje systemu ? :)
     
  4. Piotrek ELO

    Piotrek ELO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2010
    Posty:
    1039
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    jeśli ma arcade to może (usuwa tylko awatary)
     
  5. SoTeR

    SoTeR Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 30, 2009
    Posty:
    842
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Bytom
    Czyli nie usuwa aktualizacji tylko awatary :)
     
  6. Piotrek ELO

    Piotrek ELO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2010
    Posty:
    1039
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Tak :D
     
  7. jimmy

    jimmy Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 15, 2009
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Kompletnie nie wiem co zrobic aby sie serwy wyswietlaly...
     
  8. jimmy

    jimmy Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 15, 2009
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    moze zle zrobilem forwarding port ale nie sadze bo pisze mi w xlink status network reachable

    w routerze wpisalem tak w port forwarding

    IP Address: wpisalem ip komputera
    Protocol:UDP Port Range: - wpisalem 30000
     
  9. SoTeR

    SoTeR Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 30, 2009
    Posty:
    842
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Bytom
    Zrób tak jak pisze na tej stronie Instalacja i konfiguracja XLink Kai dla XBoX 360
     
Wczytywanie...

Poleć forum