1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xlink Kai - problem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Speed95g, Lipiec 25, 2010.

  1. Speed95g

    Speed95g Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 30, 2009
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Włocławek
    Witam wszystkich od niedlugiego czasu zaczolem korzystac z Xlink Kai'a mam 2 problemy
    pierwszy jest taki ze nigdy nie moge sie polaczyc z hostem ale gdy ja bede hostowal to inni moga sie dolaczyc i czym moze byc to spowodowane ze nie moge sie dolaczyc a drugi w jaki sposob mozna pisac na xlinku bo inni pisza do mnie a ja do nich niewiem jak
    prosze o pomoc
    PS. Sorry za ortografie
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Kamilmix

    Kamilmix Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 6, 2009
    Posty:
    122
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Ossowice
    Sprawdź na pingtest.net czy masz ping poniżej 30ms.
     
  4. Speed95g

    Speed95g Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 30, 2009
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Włocławek
    Tak mam ping ponizej 30 a nawet 20
     
  5. KULA

    KULA V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2008
    Posty:
    521
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Szczecin
    ja mam pingi po 30 i też nie zawsze mogę z każdym hostem się połączyć jak siedzi 10 osób na xlink'u i do wszystkich mam ping 30 to tylko z jednym albo dwoma hostami mogę grać i też mnie to już powoli denerwuje a najgorsze jest to że nie mogę mieć jtag'a

    test robiony przed chwilą ping 24
    [​IMG]:(
     
  6. thomasho

    thomasho Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 2, 2009
    Posty:
    303
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Na dole masz okienko do pisania na czacie.......

    Czasem tak bywa, że nie można do NIKOGO sie podłączyć. Najlepszym hosterem jest HUBA (do niego każdy zawsze się podłączy). Jaki masz internet? Radio? Neo? Jaka prędkość?
     
  7. Pieter029

    Pieter029 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2008
    Posty:
    212
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    ok. Lublina
    dlaczego wprowadzasz ludzi w błąd? co mu da, że sprawdzi jaki ma ping do jakiegoś serwera postawionego np.: w Łodzi, gdzie on próbuje się połączyć do osoby z np.: Lublina. Ping poniżej 30ms musisz mieć do osoby która hostuje w danym momencie i sprawdza się to Xlink Kai, a nie na stronach do sprawdzania prędkości swojego łącza.

    @Speed95g
    Jeżeli masz neostrade to na 75% nawet z dobrym pingiem nie będziesz mógł się połączyć.

    Nie Huba, a Reywind :p i do najlepszych polskich hosterów warto dodać też sajdora :) i każdą inną osobę posiadającą internet osiedlowy po światłowodach :)
     
  8. mataman

    mataman Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 14, 2009
    Posty:
    736
    Polubienia:
    22
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Warszawa
    Ja mam inny problem. W xlinku na arenach zamiast ilości graczy mam "?". O co chodzi? Port jest odblokowany i za pierwszym razem jak odpalilem xlink było ok teraz jest ten znak zapytania.
     
  9. Pieter029

    Pieter029 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2008
    Posty:
    212
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    ok. Lublina
    to normalne, serwery xlink kai szwankują :) nie musisz się tym przejmować
     
Wczytywanie...

Poleć forum