1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xlink Kai - problem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Bartoj, Kwiecień 11, 2012.

  1. Bartoj

    Bartoj Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam
    Skonfigurowałem XlinkKai, wybrałem grę, dołączyłem do serwera, ale jak wejść do gry na XBOX'ie? gry to RDR i GOW3

    LT 2.0
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    Gow 3 wymaga specjalnej konfiguracji a RDR naciskasz start i tam jest opcja multiplayer
     
  4. Bartoj

    Bartoj Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a na RDR zawsze jest tak mało ludzi?
     
  5. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    ilość ludzi jest przypadkowa. może ich być 10 a może być ich 100 - różnie bywa.
    ogólnie żeby pograć na Kai to najlepiej się z kimś ustawić
     
  6. Bartoj

    Bartoj Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Być może, a nawet na pewno źle skonfigurowałem program, gdy wchodzę w grę online w RDR to i pisze, że nie jestem zalogowany na XBOX LIVE, problem w programie polega na tym, że w Network Reachable pisze mi Not Yet
     
  7. Rainbowek

    Rainbowek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 7, 2012
    Posty:
    106
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Masz w poradniku opisane co to znaczy, nie potrafisz czytać?
     
Wczytywanie...

Poleć forum