1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xlink kai pytań kilka

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Cytryn, Wrzesień 27, 2010.

  1. Cytryn

    Cytryn Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2010
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam kilka pytań co do tego programu, ładnie go skonfigurowałem połączyłem itp. ale
    1) Czy zawsze jest tam tak mało osób ? Wszystkie kraje porozbijane są na różne podsieci i przez to raczej nie ma szans na jakąś większą potyczkę w HAWX 2, Halo Reach itp.
    2) Czy działa w nich headset ? Na forum czytałem coś o teamspeaku ale raczej jak mam komputer daleko od x-a to raczej nie jest to opcja dla mnie
    3) Gdzie można znaleźć ludzi na jakieś ustawki itp ? Jest jakaś liga xlink czy coś takiego bo spotkałem już klany ;]

    Wiem że pewno dostanę odpowiedź, "jak chcesz dużo ludzi kup live" ale że używałem już activate.iso to boję się bana jak i nowego dashboardu który ma banować z miejsca wolę poczekać co to będzie.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. strusic

    strusic Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 18, 2008
    Posty:
    429
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Sosnowiec
    AD 1. Tak zawsze jest tam tak mało osób. Głownie dlatego, że: ludzie grają na live, nie potrafią tego skonfigurować, mają neostrady/netie, limit pingu wynoszący 30 - powyżej nie połączysz się do gry.
    AD 2. W niektórych działa w niektórych nie. Działa np w Halo, Gearsach, nie działa w CODach, UT3...
    AD 3. Na forum Xlinka, tutaj na forum, bądź tu XLink Kai - Największe polskie forum o Xlinku • Strona główna forum
     
  4. sajdorr

    sajdorr Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2009
    Posty:
    938
    Polubienia:
    78
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    P-ce
    polacy ZAWSZE siędzą na polskim kanale MW2 i jeżeli będzie dużo osób to zaproponuj grę w hawxa albo reacha ^^ czasem gramy w pięciu w hawx'a :) w halo reach nawet w ośmiu. zależy od tego ile osób jest :) zazwyczaj w weekendy ;P
     
  5. Paso_holik

    Paso_holik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 24, 2009
    Posty:
    178
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    i może też zacząć grać w F1 :) ale tak ja sajdor pisze pograć zawsze można ale najczęściej w MW2
     
  6. Cytryn

    Cytryn Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2010
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    oj ładnie skonfigurowałem ale pingi mi się wachają od 15-31 u jednego użytkownika do 90 u innego, a najczęściej jest 31, mam netie a z tego co widzę to na tym nie pogram bo w chwili podłączenia powinien być ping <30. Żeby nie zakładać nowego tematu podobno program Leaf nie wymusza pingów mniejszych niż 30 ale zaintalowałem i z tego co widzę to jest tam tylko lista znajomych. Nie widać nawet czy widzi xboxa, jest może na forum jakiś temat co do konfiguracji Leaf ? Bo liste użytkowników już znalazłem .
     
  7. sajdorr

    sajdorr Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2009
    Posty:
    938
    Polubienia:
    78
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    P-ce
    to jest mit, 31 limit ping jest W KONSOLI, i żaden program go nie odblokuje :) no chyba, że masz JTAG'a

    btw. do kogo miałeś ten ping pomiędzy 15-31 ? do reywinda ? Bo niemusisz mieć do każdego ping 15, tylko do Hosta, czyli np. ja postawiłem serwer w grze MW2 i do mnie musisz mieć ping 15-31 do reszty możesz mieć nawet 999 ;D
     
  8. Paso_holik

    Paso_holik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 24, 2009
    Posty:
    178
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    i nawet jak ci ping lata to trzeba próbować bo może akurat trafisz jak będzie 15ms i się połączysz :) no game no fun :)
     
  9. konserwa

    konserwa Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 17, 2010
    Posty:
    28
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    xkai nie jest zły na psp to naprawdę było coś świetnego to ze mało osób gra na nim bo amerykanie maja łatwy dostęp do xbox live a gównie oni kupują xpudelka
     
Wczytywanie...

Poleć forum