1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xlink Kai, Xbconnect

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez Hextor, Czerwiec 29, 2010.

  1. Hextor

    Hextor V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 3, 2009
    Posty:
    4297
    Polubienia:
    144
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Warszawa
    Siema mam parę pytań. Czy korzysta ktoś z wymienionych sieci(?)? Czy warto na tym grać? Da się znaleźć graczy, powiedzmy do GTA IV? Czy konfiguracja tego jest trudna? Ile osób jest na tym zarejestrowanych? Czy jest to w pełni darmowe? Czy na necie 512 kb/s Netia pogram co nie co? I czy da radę podłączyć to tak że kompa mam podpiętego do routera kablem do slota 1, a Xbox'a też kablem ethernet do routera do slota 2?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Daniello09

    Daniello09 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 3, 2009
    Posty:
    209
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kraków
    Ja korzystam z xlink kai. Warto na tym grać ! :D Najwięcej graczy gra w MW2, w gta iv nie da się grać przez kai. Można grać tylko w gry, które posiadają system linka. Konfiguracja jest banalna . ale trzeba dobrze czytać poradnik.
    W mw2 teraz gra ponad 10 osób, wieczorami więcej. Jest to w pełni darmowe. Na tej netii chyba sobie nie pograsz, ping do hostującego musi być mniejszy niż 30ms. Tak, dasz spokojnie radę podłączyć przez router.
     
  4. Hextor

    Hextor V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 3, 2009
    Posty:
    4297
    Polubienia:
    144
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Warszawa
    ping mam 28 ms :D Ale to Xbox nie będzie łączył się przypadkiem z Live? (tym sposobem jaki opisałem)
     
  5. Apacer

    Apacer Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2008
    Posty:
    897
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Polkowice
    Ping łącza twojego, a ping pomiędzy tobą a użytkownikiem który udostępnia (host) to całkiem inne rzeczy. Na jtagu nie ma tego problemu (dziś się łączyłem z brazylią, 298 ms hihi)
     
  6. Hextor

    Hextor V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 3, 2009
    Posty:
    4297
    Polubienia:
    144
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Warszawa
    Ale czy sposobem Internet - Router - (kabel ethernet) - Komputer, a od routera do xboxa kabel ethernet - to zadziała?
     
  7. Apacer

    Apacer Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2008
    Posty:
    897
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Polkowice
    Tak. Sam tak mam i działa świetnie, nie musi być xbox podpięty pod kompa.
     
  8. Knoper93

    Knoper93 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2009
    Posty:
    130
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    a żeby nie połączyć się z xbox live, zrób nowy profil i tam gdzieś jest opcja z xbl trzeba to odznaczyć (nie pamiętam jak to dokładnie wyglądało ale myślę że się domyślisz) i dodatkowo w filtrze rodzinnym jeszcze zablokuj
     
  9. Apacer

    Apacer Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2008
    Posty:
    897
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Polkowice
    Logowanie do live + logowanie ms komunikatora, coś takiego. Ale jak zablokuje się w filtrze rodzinnym to nie trzeba tamtego robić.
     
Wczytywanie...

Poleć forum