1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xlink kai

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Pedobear97, Wrzesień 22, 2013.

  1. Pedobear97

    Pedobear97 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 9, 2011
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czy jakbym podłączył xboxa z lt 2.0 do internetu (nie do live) w celu grania przez xlinka to dostanę cichą aktualizacje pliku dae.bin?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. thomas2549

    thomas2549 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2011
    Posty:
    35
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Granie na Xlinku, to jest możliwe jeżeli masz RGH, a nie LTU. Tobie pozostaje przeróbka do LT 3.0 i granie na live.
     
  4. Pedobear97

    Pedobear97 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 9, 2011
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Z tego co wiem działa to z każdym xboxem
     
  5. thomas2549

    thomas2549 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2011
    Posty:
    35
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Rzeczywiście moja wina pomyliłem Xlinka z Linkiem, jeżeli lączysz sie z Xlinkiem a nie z livem to nie ma prawa pobrać ci cichej aktualizacji, bo ten program emuluje system link, czyli tak jakbys miał połączone xboxy kablem sieciowym.
    Z tego co się orientuje to Xlink jest martwy online, gra tam bardzo mało osób bo większość przeniosła się na Linka, którego można używać tylko przy RGH.
     
    1 osoba to lubi.
  6. Pedobear97

    Pedobear97 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 9, 2011
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dzięki, teraz już wszystko wiem. A czy da sie grać na livie miejąc rgh? Słyszałem coś o xelive ale czy to działa?
     
  7. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    nie da się, xelive działał chyba dwa dni i wszystkie konsole pobanowano.
     
    1 osoba to lubi.
Wczytywanie...

Poleć forum