1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

xlink kai

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez janek23, Kwiecień 30, 2010.

  1. janek23

    janek23 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 4, 2010
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam problem z podłączeniem się do serwera cały czas wywala mi komunikat

    ”Błąd Nie można połączyć się z hostem”

    Program i Xbox poprawnie ustawione ping max 23-25, co może być przyczyną ...
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. bembenos

    bembenos V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2009
    Posty:
    707
    Polubienia:
    51
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Wejdź w link który mam w podpisie, jest tam zakładka konfiguracja Xlink Kai.
     
  4. maciek267

    maciek267 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2010
    Posty:
    76
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Pytanie laika: Czy przez grajac przez tego "xlinka" trzeba miec odpalony PC? Chodzi mi o to, ze moze kupie zbanowana konsole ale nie chce zeby mi PC obok wyl :/ (mam router).. Duzo uzytkownikow ma teen xlink?
     
  5. bembenos

    bembenos V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2009
    Posty:
    707
    Polubienia:
    51
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Tak PC musi być odpalony. Co do tego czy duzo osób ma xlinka... hmm zależy w jakie gry chcesz grać bo np. COD MW2 prawie cały czas ktoś gra.
     
  6. maciek267

    maciek267 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2010
    Posty:
    76
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Rozumie.. Troche kiepsko bo xboxa planuje podlaczyc pod ten sam ekran co pc... A on strasznie mieli.. Wlasnie po to kupilem router ;/ ehh.. chyba bede musial odbuscic zbaniakowanego iksa .
     
  7. janek23

    janek23 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 4, 2010
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Wszystko mam dokładnie tak samo ustawione i cały czas:

    "Błąd Nie można połączyć się z hostem"
     
  8. bembenos

    bembenos V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2009
    Posty:
    707
    Polubienia:
    51
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Jaki masz net i ping do hosta?
     
  9. janek23

    janek23 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 4, 2010
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Neostrada 1Mb/s ping od 15 do 30
     
  10. bembenos

    bembenos V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2009
    Posty:
    707
    Polubienia:
    51
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Na neo jest bardzo ciężko się wbić na kaia.
     
  11. mic15hal

    mic15hal Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 29, 2009
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Masz masz uszkodzony kabel ?
     
  12. janek23

    janek23 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 4, 2010
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Używam tego oryginalnego kabla od xboxa, a co mam używać innego
     
Wczytywanie...

Poleć forum