1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xlink Kai

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez yourblood, Listopad 5, 2010.

  1. yourblood

    yourblood Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 7, 2010
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Skawina
    Siemka.
    Chciałem sobie pograć z ludźmi a mam zbanownego x'a ^^ Wpadłem na program Xlink Kai. Robie wszystko co jest napisane aby się podłączyć ale jest jeden problem - nie mogę odblokować portu 3000 UDP. Robie wszystko na stronie routera i dalej nic. Mój router to Edimax BR - 6204WG

    Pomocy !!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
  4. yourblood

    yourblood Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 7, 2010
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Skawina
    Ale ja robie dokładnie, to co jest na tej stronie opisane, i nic dalej nie odblokowane. Wszystko robie jak trzeba
     
  5. sajdorr

    sajdorr Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2009
    Posty:
    938
    Polubienia:
    78
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    P-ce
    a pod dobre ip ten port ustawiasz ?
     
  6. yourblood

    yourblood Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 7, 2010
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Skawina
    Wpisuje pod ip, które mam gdy wpisze w Uruchom - cmd - ipconfig /all i tam Adress Ip
     
  7. stonalodz

    stonalodz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 15, 2009
    Posty:
    30
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    łódź
    No ale pewnie wyskakuje ci kilka adresów IP. Musisz wpisać IP przez które router cie widzi jako komputer aktywny. Ja mam inne IP jak podłącze się przez WIFI a inne jak przez kabel, także popatrz dobrze.
     
  8. yourblood

    yourblood Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 7, 2010
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Skawina
    No mi wyskakuje tylko jeden adres ip i właśnie ten wpisuje, ale dalej port nie odblokowany ... Nie wiem jak temu zaradzić.

    HELP :]
     
  9. strusic

    strusic Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 18, 2008
    Posty:
    429
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Sosnowiec
    A może masz włączone DHCP i ci za każdym razem zmienia IP?
     
  10. yourblood

    yourblood Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 7, 2010
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Skawina
    Nie sądzę, ale gdzie to można sprawdzić ?
     
  11. yourblood

    yourblood Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 7, 2010
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Skawina
    Ref !!

    EDIT@@@ Okazało się że jednak mam to DHCP włączone ... co mam w takim przypadku zrobić ?
     
Wczytywanie...

Poleć forum