1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

xlink kai

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez szuliKSG, Marzec 7, 2011.

  1. szuliKSG

    szuliKSG Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 23, 2010
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam mam router edimax ar-7084A czy jest możliwość aby podłączyć xboxa za pomocą tego routera oraz kabla rj-45 bez użycia komputera ? jeżeli jest taka możliwość to prosze o link do instrukcji
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Altres

    Altres V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2009
    Posty:
    2387
    Polubienia:
    130
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Głuchołazy
    Pewnie że tak podłączasz zwykłym kablem do routera xbox i tyle.
     
  4. szuliKSG

    szuliKSG Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 23, 2010
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a jak skonfigurować sieć z xlink kai ponieważ niechce czegoś spieprzyć a mam nieoflagowaną i niezbanowaną konsole
     
  5. Altres

    Altres V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2009
    Posty:
    2387
    Polubienia:
    130
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Głuchołazy
  6. szuliKSG

    szuliKSG Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 23, 2010
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a czy jak zrobie wszystko według poradnika to będe musiał mieć włączony komputer ? chodzi o to żeby tylko router był wymagany do połączenia sie przez konsole z internetem (xlink kai)
     
  7. Altres

    Altres V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2009
    Posty:
    2387
    Polubienia:
    130
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Głuchołazy
    a w ten sposób chcesz to nie da rady, musisz mieć pc włączone.
     
  8. szuliKSG

    szuliKSG Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 23, 2010
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    dobra dzięki musze kabelek dokupić i bedzie ok :D dzięki kolego za pomoc ZAMYKAM
     
Wczytywanie...

Poleć forum