1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xlink problem z połączeniem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Ranez, Styczeń 11, 2013.

  1. Ranez

    Ranez Banned

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2012
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam, mam pewien problem z Xlinkiem, robiłem według poradnika na forum, czyli zarejestrowałem się na stronie, pobrałem tego xlinka na kompa ale nie mogę włączyć tego konfiguratora dlaczego? Nie mam podłączonego xboxa kablem do routera a poprzez wifi, czy ktoś wie jak mogę zrobić aby to działało?
    Z góry dziękuje
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3703
    Polubienia:
    1110
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    wifi czy kablem nie powinno mieć znaczenia...
    masz RGH ?? jeśli tak to przesiądź się na LINK'a - nie trzeba kompa włączać.
     
  4. Ranez

    Ranez Banned

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2012
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    mam RGH i właśnie nie mam pojęcia jak wejść w tego linka, co dokładnie trzeba zrobić?
     
  5. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3703
    Polubienia:
    1110
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
  6. Ranez

    Ranez Banned

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2012
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    no dobra tylko jak to zrobić pod FSD 3? i jak sprawdzić czy konsola jest podłączona pod wifi?
    zrobilem konto wpisalem to samo w konsoli i nie mam pojecia co dalej...
     
  7. AHC

    AHC Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 11, 2010
    Posty:
    357
    Polubienia:
    37
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Polkowice
    Instalujesz najnowszego FSD3
    jest on zintegrowany z LINK
    F3 - Freestyle 3 - FreeStyle Dashboard Releases - RealModScene



    Co do wi-fi to:
    -W NXE konfigurujesz wi-fi
    ( do NXE z poziomu FSD wejdziesz guzikiem GUIDE na padzie i ustawienia konsoli )



    Po tym zabiegu wciskając środkowy guzik na padzie będziesz miał zakładkę LINK
    Łączysz się z pokojem i grasz

    pozdro !
     
  8. Ranez

    Ranez Banned

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2012
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    ok tam muszę wpisać IP maske i coś tam jeszcze czy tylko same IP?
     
  9. AHC

    AHC Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 11, 2010
    Posty:
    357
    Polubienia:
    37
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Polkowice
    Jak wifi wykryje twoją siec to wpisujesz hasło do routera i tyle.
    U mnie żadnych ip itp nie trza konfigurować.


    Pozdro !
     
  10. Ranez

    Ranez Banned

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2012
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    dobra wykryło mi router podłączyłem ale dalej na FSD na dole mam Sieć : nic, i nie mam tego Link na guide... :/
    gdy testuje połączenie to mam tylko do routera a między routerem a netem już mam error
     
  11. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3703
    Polubienia:
    1110
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    masz taką opcje w FSD load plugin, przyjmuję, że masz najnowszego FSD rev483, jeśli tak to musisz mieć pod przyciskiem na padzie GUIDE, opcję SYSTEM LINK.
     
Wczytywanie...

Poleć forum