1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xlink problem z połączeniem

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez Aras64, Styczeń 3, 2010.

  1. Aras64

    Aras64 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 16, 2008
    Posty:
    248
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wałcz
    Witam! Dziś ściągnąłem Xlink i mam problemy z ustawieniem. Jak próbuje wejść na serwer to odlicza 1...2...3...4... i potem wyskakuje komunikat "unable to conect to host". Najpierw myślałem, że to port 30000 trzeba było odblokować no i odblokowałem z pomocą użytkownika forum. Ale ciągle wyświetla się komunikat, tak wygląda diagnoza Xlinka:

    Public IP: 81.219.195.138
    Public Port: 30000
    Network Reachable: Yes (wcześniej było "Not Yet")

    Network Card: NVIDIA nFo...
    Locked: Yes
    SSID: (tutaj jest pusto)

    Proszę o pomoc od 14 się z tym męczę
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Aras64

    Aras64 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 16, 2008
    Posty:
    248
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wałcz
    Odświeżam
    Naprawdę nikt nie miał podobnego problemu?
     
  4. wilku1212

    wilku1212 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 14, 2009
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    wawa
    no to ja ci powiem ze wgl nie moge sobie z tym poradzic tak na serio ;/

    meczylem sie z trzy dni chyba i nie udało mi sie nic zrobic ;/

    moze poszukaj w poradnikach jakis choc mi nie pomogly
     
  5. DonMajorro

    DonMajorro Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 10, 2009
    Posty:
    138
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Wro
    Może masz za słabe łącze?

    Żeby połączyć się z hostem na Xlinku, musisz mieć do osoby hostującej PING MAX 30.

    W przeciwnym razie, będzie Ci wyświetlało cały czas ten błąd.
     
  6. Aras64

    Aras64 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 16, 2008
    Posty:
    248
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wałcz
    Tak, mam ping 35 chciałem najpierw podłączyć a potem bawić się w zmniejszanie pingu z pomocą różnego rodzaju poradników ale nie przyszło mi do głowy, że ten błąd może oznaczać za wysoki ping. DZIĘKI!
     
  7. Dwulicowy

    Dwulicowy Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 19, 2009
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ja mam identyczny problem, tyle ze to raczej nie ping , jak lacze sie z hostem do ktorego mam ping 15 to raczej nie w tym rzecz
     
Wczytywanie...

Poleć forum