1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xlink rgh

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Mestido, Maj 5, 2012.

  1. Mestido

    Mestido Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 24, 2011
    Posty:
    71
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    [RGH] Xlink Engine not found on network

    Cześć,
    Mam pewien , problem , ponieważ zrobiłem dobrze wszystkie podpunkty w tym poradniku http://xboxforum.pl/artykuly-209/tut...o-i-jak-98613/ I niestety jak na konsoli chcę się zalogować to pojawia się komunikat "Xlink Engine not found on newtork"
    Posiadam xbox 360 elite z rgh jest podłączony do komputera kablem. Czy według was można połączyć się z routerem, tylko bez logowania się do live'a ?
    Posiadam Dlink DSL-G624M.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12098
    Polubienia:
    1071
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Musisz testowac, nie u kszdego dostawcy wlaczysz...

    Wysłane z mojego LG-P500 za pomocą Tapatalk
     
  4. Mestido

    Mestido Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 24, 2011
    Posty:
    71
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Dobra, ale zrobiłem wszystkie punkty prawidłowo, i według poradnika powinno być wszystko ok ,a tutaj nagle błąd, którego nie ma nawet zawartego w poradniku, dlatego tez pytam się co w tym wypadku trzeba zrobić.
    Chce mieć tylko połączenie z internetem , ponieważ tego wymagają niektóre gry na kinecta, graniem przez internet będę martwił się później.
    Próbowałem dwoma sposobami, i ciągle mam ten sam błąd.
     
  5. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    Jesli ustawisz normal kai use to wyszukujesz areny na kompie. W konsoli juz nie laczysz sie z kai tylko odpalasz np mw3 i wybierasz system link

    Wysłane z mojego GT-I5700 za pomocą Tapatalk
     
  6. Mestido

    Mestido Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 24, 2011
    Posty:
    71
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Zrobiłem wszystko według pierwszego sposobu łącznie z dodaniem portu do sieci i nadal nic. Byłbym wdzięczny jeśli ktoś kto to rozumie mógłby mnie pokierować na gg - 6230264
     
  7. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    a z poziomu samego PC logowales sie do kaia bez zadnych problemow ?
    ściągnij i doinstaluj pliki WINPcap, po tej instalacji musisz zresetować kompa, potem sprawdź jeszcze raz
     
Wczytywanie...

Poleć forum