1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

xlink

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez serok, Listopad 17, 2009.

  1. serok

    serok Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 14, 2007
    Posty:
    60
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Sochaczew
    mam pytanie:) jak ustawic konsole zeby mi sie nie polaczyla z xbox live? bo chcialbym sprobowac pograc przez xlink a ban pewnie na mnie czeka. chodzi mi o taki sposob zeby po prostu nie dalo rady sie polaczyc
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. kalaf

    kalaf Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 19, 2008
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    piotrkow
    ja zrobilem to w taki sposob ze wlaczylem konsole a dopiero potem podlaczylem kabel. nic sie nie polaczylo. widzialo w tym programie xlink moja konsole ale niestety w nic nie zagralem.
     
  4. serok

    serok Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 14, 2007
    Posty:
    60
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Sochaczew
    Jednak bym wolal cos poprzestawiac zeby nawet przez pomylke nie udalo mi sie polaczyc bo jak strace mozliwosc instalowanie gier na dysk to sie wk***** strasznie
     
  5. mp_lasso

    mp_lasso Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2009
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Warszawa
  6. mp_lasso

    mp_lasso Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2009
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Warszawa
    No to ładnie, ani razu się nie połączyłem z xlive (podłączyłem kabel sieciowy dopiero jak odpaliłem profil). Zagrałem raz na xlink, po czym wyłączyłem i włączyłem ponownie konsole. A teraz nie mogę instalować gier na dysku i wszystkie gry działają z płyty, co oznacza tylko jedno.. BAN, choć żadna informacja o tym, że moja konsola została zablokowana nie wyskoczyła. Radzę uważać tym co chcą grać na xlink, a nie mają jeszcze zbanowanej konsoli!
     
  7. serok

    serok Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 14, 2007
    Posty:
    60
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Sochaczew
    Pieknie. To ja wole chyba nie ryzykowac zważywszy na to że i tak pewnie nie dam rady zagrac. Współczuje normalnie i łacze sie w bólu
     
  8. MrDudi

    MrDudi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 26, 2009
    Posty:
    162
    Polubienia:
    22
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    ja staram się uważać właśnie ze względu na instalowanie gier na hdd ale na xlinku siekam. w głównym profilu , który uruchamiam tylko offline (wyciągnięty kabel :p), mam wyłączone autologowanie . stworzyłem drugi, nowy profil tylko dla Xlinka. oczywiście nie wprowadzam go do usługi Xbox Live , więc nawet go tam nie ma i informacji o nim więc chyba nie ma bata zeby w takim wypadku połączyło. dodatkowo wpisałem jakieś zmyślone adresy DNS w ustawieniach sieciowych ,inne niż moje prawdziwe. ktoś to polecał , że ponoć właśnie pomaga w takim przypadku, ze blokuj dostęp konsoli do internetu ale z "siecią" czyli Xlinkiem będzie działał. wszystko śmiga ok. ale jakby co robisz na własne ryzyko.

    edit. i jeszcze jeden myk ktoś dzisiaj wrzucił na xlinku. można zablokować dostęp do live w ustawieniach rodzinnych konsoli
     
  9. makarena19

    makarena19 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 14, 2009
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    jak nie chcesz żeby cię logowało automatycznie do xbox life musisz wejść w zakładke

    Ustawienia Systemu>Ustawienia filtra rodzinnego>Ustawienia konsoli>dostępność do usługi xbox life>zablokuj

    a jak wyskoczy ramka z kodem to daj 4 X
     
Wczytywanie...

Poleć forum