1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

xlink

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez GorGoX360, Styczeń 30, 2010.

  1. GorGoX360

    GorGoX360 Banned

    Dołączył:
    Listopad 18, 2009
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zabrze
    Siemka...
    Mam problem związany z xlink
    podłączyłem Xboxa do routera tak jak powinienem...
    Odblokowałem port 30000.
    Ale gdy już jestem na xlinku, w zakładce modern warfare 2 to ludzie nie widzą mojego pingu.
    Czasem widzę serwer lecz gdy chcę się połączyć wyskakuje mi:
    Łączenie z serwerem ...1...
    Łączenie z serwerem ...2...
    Łączenie z serwerem ...3...
    Łączenie z serwerem ...4...
    Łączenie z serwerem ...5...
    BŁĄD
    Nie można połączyć się z hostem.

    :eek:

    O co biega?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. 65userow

    65userow Banned

    Dołączył:
    Styczeń 9, 2010
    Posty:
    415
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Jaka masz szybkosc internetu?
     
  4. snah

    snah Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 29, 2009
    Posty:
    60
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Mam pytanie: Mam xlinka, odblokowałem port 30000, połączenie Internet --> Livebox ---> (kablem sieciowym) --> xbox 360. Włączam MW 2 polski serv., normalnie mogę gadać na czacie, ale na xboxie nie widzi serverów. Pomoże ktoś?
     
  5. GorGoX360

    GorGoX360 Banned

    Dołączył:
    Listopad 18, 2009
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zabrze
  6. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
  7. GorGoX360

    GorGoX360 Banned

    Dołączył:
    Listopad 18, 2009
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zabrze
    Uwierz Mi 20Mbit
    Internet: osiedlowy :D
     
  8. GorGoX360

    GorGoX360 Banned

    Dołączył:
    Listopad 18, 2009
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zabrze
    Co do pana Up, Mam taki sam problem. Jakies rozwioaznie?
     
  9. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
  10. Gorgonsky

    Gorgonsky Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dołączam do prośby ;]
    O co w tym chodzi?
     
  11. kj5

    kj5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2009
    Posty:
    1435
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Jastrzębie Zdrój
    Jest masa możliwości
    -podłączyłeś kabel do xboxa :p?
    -jakiego masz pinga?
    -Kai widzi xbox-a?
    -xbox widzi kaia/komputer?
     
  12. Gorgonsky

    Gorgonsky Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    1.Podłączyłem :D
    2.Nikt nie widzi mojego pingu... a na speedtest.pl mam 19ms
    3.Widzi(chyba, gdzie to się sprawdza?)
    4.Taaa
     
  13. kj5

    kj5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2009
    Posty:
    1435
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Jastrzębie Zdrój
    4.Możesz np słuchać muzyki z PC itp?
    3.Jak masz interfejs programowy to klikasz na taką lupe i potem na strałeczke.Powinien ci pisać tam MAC konsoli
    2.Porty na 200% odblokowane?
     
  14. Gorgonsky

    Gorgonsky Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    4.nie mogę bo nie mam Widows Media Player
    3.w kaiu? nic nie piszę o mac-u...
    2.Na 300%
     
Wczytywanie...

Poleć forum