1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xobox 360 i livebox

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez mistrzoo191, Wrzesień 14, 2009.

  1. mistrzoo191

    mistrzoo191 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 21, 2009
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    K-ce
    Naturalnie zdaje sobie sprawe że za pewne było już kilka takich tematów, ale nigdzie nie widziałem takiego problemu jaki ja mam .
    Otóż, jak w temacie mam coś takiego ja livebox od nerwostrady, mam stojącego obok x'360 i mam kabel ethernet . I wszystko ładnie elegancko podłączam testuje połączenie z xbox live i dzieją sie następujące rzeczy

    http://img33.imageshack.us/img33/5814/img2699p.jpg


    a następnie gdy sprawdzam stan połączenia


    http://img197.imageshack.us/img197/595/img2700w.jpg

    nigdzie nie znalazłem takiego raportu stanu błędów.
    Może ktoś mi z tym pomóc, a może coś źle robie ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. LowMen

    LowMen Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 10, 2009
    Posty:
    203
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Malbork
    Hmmmm, nigdy, od kąt miałem liveboxa, a miałem baardzo długo i boleśnie :/, to nie spotkałem się z takim błedem.... Dobrze podłączyłeś kabel?? Pod czerwone wejście?
     
  4. otacon

    otacon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 7, 2009
    Posty:
    47
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  5. mistrzoo191

    mistrzoo191 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 21, 2009
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    K-ce
    LowMen - wejścia wszystko dobrze
    otacon - już kilka razy przekierowałem porty , ale to nic nie dawało.
    Nawet próbowałem kilku kabli i dalej nic ;/
     
  6. mistrzoo191

    mistrzoo191 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 21, 2009
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    K-ce
    No dobra, to skoro juz raczej nikt mi tak nie poradzi to inne pytanie .
    Czy jak bym np. spróbował inaczej powiedzmy, że przez karte sieciową . Może ktoś wie czy też były by te błędy ?
    nie chce kupować karty sieciowej jeżeli nic by sie nie zmieniło ;/ .
     
  7. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    jak ci live box nie przepuszcza portów to jak podlaczasz do kopma to i tak ci nic to nie da
     
  8. CasperPL

    CasperPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 17, 2009
    Posty:
    141
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Babimost
  9. mistrzoo191

    mistrzoo191 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 21, 2009
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    K-ce
    No i super -.-' .
     
  10. sroxer

    sroxer Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2008
    Posty:
    101
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  11. mistrzoo191

    mistrzoo191 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 21, 2009
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    K-ce
    Tak, z tym że to nie jest problem od nie dawna, tylko od dobrych dwóch miesięcy ;/ .
     
  12. PatrixOK

    PatrixOK Banned

    Dołączył:
    Sierpień 17, 2009
    Posty:
    653
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Mam ten sam błąd. Moge grac online ale nie moge Sciagac dem czy uzywac GMP.(Mam router z norwegii tak samo jak internet). Wiedz zadzwonilem do MS powiedzieli mi ze musze otworzyc 6 portow:
    1.TCP80
    2.UDP88
    3.UDP374
    4.PCP3074
    5.UDP54
    6.PCP53
    I moj problem polega na tym ze nie wiem jak je otworzyc. PLZZ HElp!
     
Wczytywanie...

Poleć forum