1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

(XONE) BF4 pomocy ! :(

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez PolskiMultiGamerPL, Lipiec 14, 2014.

  1. PolskiMultiGamerPL

    PolskiMultiGamerPL Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 12, 2014
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam BF4 na xbox'a one jak wchodzę w multi to serwer ładuję się w nieskończoność a jak klikam żeby wejść do battlelogu wyświetla error :( co może być przyczyną ? pomocy proszę. :sorrow:
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. wojek_gacek

    wojek_gacek XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 7, 2008
    Posty:
    661
    Polubienia:
    151
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    BB
    A zainstalowala Ci się gra do końca ?
     
  4. PolskiMultiGamerPL

    PolskiMultiGamerPL Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 12, 2014
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  5. o M a c z 0 S

    o M a c z 0 S Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 2, 2013
    Posty:
    1492
    Polubienia:
    367
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Dolny Śląsk
    Jak zwykle Przyczyna to EA :) zbliża się dodatek w zasadzie gdy piszę tego posta powinie być już dostępny to pewnie dla tego coś robią przy serwerach pomaga reset gry albo konsoli
     
  6. PolskiMultiGamerPL

    PolskiMultiGamerPL Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 12, 2014
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    dobra sprawdziłem jakiś serwer działał ale wszystko mam wyzerowane osiągnięcia , level , bronie itp... a na komputerze mam już prawie 20level i moje pytanie jest takie czy muszę nabijać wszystko od nowa ?
     
  7. pikey4

    pikey4 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2014
    Posty:
    76
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Ropa, Poland
    to tylko jakiś błąd. też tak miałem że jak wszedłem na serwer to nic nie odblokowane ale jak zmieniłem serwer to wszystko było na miejscu tzn. (lvl 40 ,odblokowanie itp)
     
  8. PolskiMultiGamerPL

    PolskiMultiGamerPL Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 12, 2014
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    na pewno ? bo jak wchodzę na stronę battlelga to pokazuje że na PC mam 20lvl a na XONE 1lvl
     
Wczytywanie...

Poleć forum