1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

XOne i przejsciowka?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez bbasior, Maj 25, 2014.

  1. bbasior

    bbasior Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 30, 2014
    Posty:
    70
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Witam chcialbym sie dowiedziec czy xone da sie ppdpiac do starszego telewizora bez hdmi lub do monitora? Jesli nie czybjest taka przejsciowka z hdmi na starsze wejscie? Z gory dziekuje za pomoc

    Wysłane z mojego GT-I8260 przy użyciu Tapatalka
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Jedynie przejściówka hdmi-dvi

    Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka
     
    1 osoba to lubi.
  4. bbasior

    bbasior Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 30, 2014
    Posty:
    70
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Kurde to nie fajnie bo ja mam w monitorze wejscie d-sub:/ ale jakis konwerter czy cos pewnie jest. To na jakis czas bo tv bede mial nieco pozniej

    Wysłane z mojego GT-I8260 przy użyciu Tapatalka
     
  5. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1061
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Nie ma

    Wysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu Tapatalka
     
  6. bbasior

    bbasior Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 30, 2014
    Posty:
    70
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Bielsko-Biała
  7. kamil90

    kamil90 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 30, 2011
    Posty:
    213
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Zawoja
  8. bbasior

    bbasior Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 30, 2014
    Posty:
    70
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Dzięki ;) tak myślałem. A wiecie może czy jest jakaś taka wtyczka aby były dwa do jednego gniazda na raz podłączxone tzn komp i konsola i tylko jakos to przęłączać czy będę musiał odłączać i podłączać na nowo jeśli będę chciał korzystać z tego drugiego?

    A i mam pytanko. W monitorze mam wejście na to DVI lecz np. kabel od komputera jest typu Single Link http://img.hexus.net/v2/guides/dvi/dvi-single.jpg - taki. I pytanie brzy czy ten co Ty podałeś będzie działał? Ponieważ ten na tej aukcji to Dual Link http://www.naplestech.com/images/DVI-dual-link-vs-single-link.jpg - o taki.
     
  9. kamil90

    kamil90 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 30, 2011
    Posty:
    213
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Zawoja
    Szczerze to na kablach się nie znam. Co do podłączenia 2 kabli też przekładam kable między konsolą a PC tylko że HDMI.
     
  10. Dawidovy

    Dawidovy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 22, 2014
    Posty:
    156
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Ten kabel będzie ok.

    Jest przecież przejściówka z DVI na D-Sub, sam używam przy komputerze (ale nie wiem czy działa do xboxa).
     
  11. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1061
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Nie działa
     
  12. bbasior

    bbasior Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 30, 2014
    Posty:
    70
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Wgczytalem ze jak kupie dual linka a powiedzmy mial byc single link to po prostu te kilka pinow nie bedzie dzialac:) takze dzieki. Zakuoie sobie ta przejsciowke i zobacze jak dziala. To tylko na jakies 2 miesiace a potem wroce do tv:)
     
Wczytywanie...

Poleć forum