1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xplorer360 a dysk USB

Temat na forum 'Oprogramowanie' rozpoczęty przez Leon_S_Kennedy, Kwiecień 6, 2010.

  1. Leon_S_Kennedy

    Leon_S_Kennedy Banned

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2009
    Posty:
    47
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Czy jest już możliwość , aby można było przeglądać i zmieniać pliki na skonfigurowanym dysku USB przez Xplorer360?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. mataman

    mataman Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 14, 2009
    Posty:
    736
    Polubienia:
    22
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Warszawa
  4. mataman

    mataman Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 14, 2009
    Posty:
    736
    Polubienia:
    22
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Warszawa
    Jest już program do tego

    USB Storage Xplorer - Xtaf v0.011
     
  5. evk

    evk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2008
    Posty:
    79
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    tylko pytanie jak tego używać :s
     
  6. neoandrew

    neoandrew XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 18, 2009
    Posty:
    375
    Polubienia:
    13
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Są polecenia wypisane jak go włączysz, na razie tylko konsola, z tego co wiem to jest napisane pod linuxa i ma jeszcze błędy, na win działa jak masz .net framework.
     
  7. Leon_S_Kennedy

    Leon_S_Kennedy Banned

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2009
    Posty:
    47
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    aha to czyli jednak coś jest , bardzo dobrze , zaraz sprawdze :)
    Edit: Błędy w tym programie wyskakuja :O
     
  8. soczek87pl

    soczek87pl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 7, 2010
    Posty:
    81
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Jelenia Góra
    Sprawdzaj sprawdzaj, czekamy na wyniki zwłaszcza jezeli chodzi o dlc
     
  9. Leon_S_Kennedy

    Leon_S_Kennedy Banned

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2009
    Posty:
    47
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    dobra błedy nie wyskakują już , zaraz go rozpracuje :d
     
  10. SweetSmoq :>

    SweetSmoq :> Banned

    Dołączył:
    Listopad 10, 2009
    Posty:
    89
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Leszno/Słubice
    i co ? mi to nie działą .. te USB Storage Xplorer - Xtaf v0.011 lipa to jest
     
  11. Leon_S_Kennedy

    Leon_S_Kennedy Banned

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2009
    Posty:
    47
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Co ci nie działa ?
     
  12. soczek87pl

    soczek87pl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 7, 2010
    Posty:
    81
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Jelenia Góra
    Cieżka sprawa z tym xtaf. poczatek wybranie pendriva udalo mi sie przebrnac ale jak kopiowac na pena plik dlc czarna magia
     
  13. Nowis

    Nowis Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2010
    Posty:
    295
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    jak wybrales lokalizacje pena ?? ;d wgl mi to dziala ale jak wciskam cos i daje enter to mi raport wyskakuje
     
  14. soczek87pl

    soczek87pl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 7, 2010
    Posty:
    81
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Jelenia Góra
    wybranie pena to komenda
    x:\xbox360

    x to litera dysku (pena) + pen musi byc juz przystosowany uzywajac nowego dasha (wtedy tworzy sie wlasnei taki folder)

    przystsowanie to ustawienia/pamiec itd w dashu
     
  15. SweetSmoq :>

    SweetSmoq :> Banned

    Dołączył:
    Listopad 10, 2009
    Posty:
    89
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Leszno/Słubice
    błędy wyskakują potem doszedłem do ładu i wpisuje komendy i lipa .. A tobie to działa ?
     
  16. Leon_S_Kennedy

    Leon_S_Kennedy Banned

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2009
    Posty:
    47
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    do tego to juz tez doszedłem , skopiowałem plik z themem ale na x'ie go nie widac ;/
     
  17. soczek87pl

    soczek87pl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 7, 2010
    Posty:
    81
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Jelenia Góra
    mi tez bledy wyskakiwaly, przestaly jak poprawnie wybralem pena ale jak ugryzc te komendy to nie mam pojecia,

    Leon:
    moze struktura katalogu jaks tak jak przy wypalaniu demka content/000000000000 itp
     
  18. Nowis

    Nowis Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2010
    Posty:
    295
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    hmm.. no panowie udalo mi sie wyeksportowac moje zdjecia z forzy ale nie da rady ich otworzyc ;/
     
  19. Leon_S_Kennedy

    Leon_S_Kennedy Banned

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2009
    Posty:
    47
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    spróbuje ;)
     
  20. SweetSmoq :>

    SweetSmoq :> Banned

    Dołączył:
    Listopad 10, 2009
    Posty:
    89
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Leszno/Słubice
    a to byś mogł jakoś napisać jak wyciągnąć profil z pena
     
  21. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12091
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Po co sie tak męczyć prościej podłączyć karte pamięci pod usb lub dysk twardy
     
Wczytywanie...

Poleć forum