1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xtractor + SPEARS problem.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez pawelecc, Lipiec 5, 2011.

  1. pawelecc

    pawelecc Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 10, 2009
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam. Posiadam XTRCTORA v1.1 + SPEARS. Wszystko chodziło dobrze do dzisiaj. Przy próbie sczytania klucza z napędu 74850c i przy dotkinięciu igłą punktu 707 nic się nie dzieję poprostu tylko świeci zielona dioda a powinna zaświecić sie dioda niebieska i oczywiście nie sczytuje klucza. Sprawdzone na dwóch napędach i na dwóch komputerach i to samo. Jak dotknę punkt obok 707(nie pamietam jak sie nazywa) to się zapala niebieska dioda i otwiera mi napęd. Może ktoś miał podobny przypadek?Dzięki za odpowiedzi.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Eagle696

    Eagle696 Banned

    Dołączył:
    Maj 29, 2011
    Posty:
    440
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Dąbrowa Górnicza
    Jak robisz wszystko tak jak wcześniej i było ok ,to XTRCTOR nawalił.
    Jak każde urządzenie może się zepsuć.

    Pomyśl tylko czy czegoś nie zmieniałeś,od ostatniego prawidłowego działania.
     
Wczytywanie...

Poleć forum