1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xtreame 1.6.1

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez golejuw, Listopad 8, 2009.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. golejuw

    golejuw Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 13, 2009
    Posty:
    75
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Staszów
    Mam pytanie jak mogę zaktualizować mój xtreme 1.6 do wersji 1.6.1 i czy ten nowy xtreme dużo się różni od starego? Jeśli był taki temat to sorry ale ja szukałem i nie mogłem znaleźć.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. AnarchyMen

    AnarchyMen Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2008
    Posty:
    509
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Grudziądz
    Szukaj :D
    Odpala gry z Wave 4 , 1.6 potrzebuje Active.Iso żeby Wave4 odpalić a tu chodzą na lajcie
     
  4. InPirats

    InPirats Banned

    Dołączył:
    Październik 18, 2009
    Posty:
    640
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Polska
    Xtreame 1.6.1 jest taki wogóle? bo mi się zdaje,że jest tylko ixtreme.1.6.1
     
  5. golejuw

    golejuw Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 13, 2009
    Posty:
    75
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Staszów
    wiem w temacie popełniłem błąd
     
  6. p9p

    p9p Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2008
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Masz Samsunga czy BenQ :D bo tylko dla nich jest ixtreme-1.61
     
  7. golejuw

    golejuw Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 13, 2009
    Posty:
    75
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Staszów
  8. AnarchyMen

    AnarchyMen Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2008
    Posty:
    509
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Grudziądz
    Masz Samsunga możesz mieć 1.61 :D
     
  9. golejuw

    golejuw Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 13, 2009
    Posty:
    75
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Staszów
    Wiem że mogę go mieć tylko co mam zrobić żebym go miał :D
     
  10. AnarchyMen

    AnarchyMen Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2008
    Posty:
    509
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Grudziądz
    musisz go wgrać :D od tego masz taki specjalny temat na forum :)
     
  11. waski88

    waski88 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 27, 2008
    Posty:
    234
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    jak masz juz sflashowany naped to mozesz zrobic update ixtrema
     
  12. golejuw

    golejuw Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 13, 2009
    Posty:
    75
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Staszów
    gdzie jest ten temat dotyczący update ixtrema ?
     
  13. slejter

    slejter Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 16, 2009
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Też mam ixtrema 1.6 i jestem ciekaw jak zaktualizować do 1.6.1 ,czy dam radę sam czy jednak będzie potrzeba "specialisty" ?
     
  14. simonnt

    simonnt Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2008
    Posty:
    188
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    sprzęt za ponad 200zł, odpowiednie oprogramowanie i klucz do otwarcia obudowy(albo płaski śrubokręt).
     
  15. magiczny

    magiczny Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2008
    Posty:
    597
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wrocław
    Jeżeli nie masz wprawy, to nie polecam samemu się w to bawić. Lepiej niech zrobi ci to ktoś, kto się zna.
     
  16. chmielek

    chmielek Banned

    Dołączył:
    Sierpień 4, 2009
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Częstochowa
    Dokładnie popieram kolegę wyżej. Jeżeli nie jesteś w tym ogarnięty to lepiej sie nie tykaj. Są profesionaliści którzy mają sprzęt specjalny i są też tacy co robią to tak że możesz nawet zachować swoją gwarancję
     
  17. x-sauber

    x-sauber Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 31, 2008
    Posty:
    269
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bielsko Biała
    CZyli normalnie trzeba fleshować naped?
     
  18. szyna55

    szyna55 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 15, 2008
    Posty:
    259
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Sprzęt 200 zł ? Co miałeś na myśli ?

    -SATA kosztuje 30-40zł
    -Kawałek druta
    -Płaski śrubokręt
    -Dyskietka

    To wszystko co potrzebuje żeby przerobić konsole.

    A tak co do Ixtreme 1.61, wszystko ładnie chodzi.
     
  19. Adam_84

    Adam_84 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 2, 2008
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wrocław
    Dokładnie, koszty żadne a satysfakcja zostaje.
    Upewnij się, że masz SATA na kontrolerze VIA w komputerze. Tutka o flashu samsunga znajdziesz na forum, jest od benq ale różni się tym że od razu trzeba wcisnąć Y a nie N żeby odblokować napęd - przynajmniej u mnie bo inne napędy odłączyłem.
     
  20. lol42

    lol42 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 3, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a czy to prawda ze na Ixtreme 1.61 chodza gry z wave 4 i wave 3 ?
     
  21. ms_crew

    ms_crew Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 5, 2009
    Posty:
    298
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Nie no :D
    Rzcej nie chodza. Nadal musisz je recznie przenosic
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum