1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xtreme 1.6 i activate.iso

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez pawel1503, Październik 3, 2010.

  1. pawel1503

    pawel1503 Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 18, 2010
    Posty:
    328
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Jakuszowice
    jak by było potrzebne to mam Xtreme 1.6. Każda gra, która wyszła po 1 listopada 2009 muszę napędzać activate.iso. Niedawno przeczytałem, że jak będę patchować gry z Wave 4 na Wave 3 to nie będę musiał używać activate.iso czy to prawda???
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. chomick32

    chomick32 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 16, 2009
    Posty:
    58
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  4. pawel1503

    pawel1503 Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 18, 2010
    Posty:
    328
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Jakuszowice
    A jest jakaś różnica w grze między Wave 4 a Wave 3?? grafika, płynność lub cokolwiek??
     
  5. Przemi06

    Przemi06 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 28, 2008
    Posty:
    182
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Bydgoszcz
    NOOO grafika jest jak na ps2 wtedy ;(
     
  6. pawel1503

    pawel1503 Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 18, 2010
    Posty:
    328
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Jakuszowice
    Widzę, że masz powody do śmiechu, może zadałem idiotyczne pytanie, ale wole mieć 100% pewność
     
  7. druteron

    druteron Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 3, 2010
    Posty:
    236
    Polubienia:
    22
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Otwock
    Nie zauważyłem żadnej różnicy. Z tego co wiem, to są to tylko zabezpieczenia Microsoftu.
     
  8. Przemi06

    Przemi06 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 28, 2008
    Posty:
    182
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Bydgoszcz
    A jakie byś chciał mieć zmiany szczególnie jeśli chodzi o grafikę? to nie komp tylko konsola tu nie ma zakładki ustawienia graficzne niskie średnie wysokie ultra super realistyczne.
     
  9. bodziek93

    bodziek93 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2009
    Posty:
    145
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Ja sam mam 1.6 i activate iso, ale dla mnie to dziwne nie chciec ruszyc **** na chwile do telewizora
     
  10. mtplayer

    mtplayer Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 2, 2009
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A takie pytanie, bo mam 1.6 i wszystkie nowe gry tylko z active.iso, czy jeśli przerobię na najnowsze lt1.1 chyba czy jak to się nazywa, to będą działać mi wszystkie płytki wcześniej nagrane? nic nigdy nie patchowałem, wszystko jest w oryginalnych zabezpieczeniach wave3, wave4, wave6
     
  11. janu

    janu Banned

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    110
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    tak
     
Wczytywanie...

Poleć forum