1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xtreme 1.6

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez lukash, Kwiecień 15, 2010.

  1. lukash

    lukash Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 16, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Posiadając przerobioną konsolę (Xtreme 1.6) chciałbym zagrać w gry z wave 4 .Wystarczy przerobić grę z wave 4 na wave 3 czy zawsze będę potrzebował płyty z Activate ISo??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Nexen

    Nexen Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 13, 2009
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Olsztyn
    Wystarczy przerobić z Wave 4 na Wave 3.
     
  4. bembenos

    bembenos V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2009
    Posty:
    707
    Polubienia:
    51
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Lub wystarczy płyta Active.iso
     
  5. yondaime332

    yondaime332 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2010
    Posty:
    431
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Najlepiej przepuścić przez abgx a następnie przerobić na wave 3
     
  6. mistrzu al capone

    mistrzu al capone Banned

    Dołączył:
    Luty 6, 2010
    Posty:
    93
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    WWA
    Musisz wszystko paczowac na Wewe3 najlepsze rozwiązanie
    chyba ze lubisz żonglerkę Active.Iso
     
  7. Dlugin2

    Dlugin2 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2010
    Posty:
    359
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Wexford ( Irlandia)
    Najlepiej wrać nowy ixtreme:D
     
  8. neCro

    neCro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2010
    Posty:
    1061
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Wrocław/ LA
    Po co ma wgrywac jak sobie mozna przerobic z wyzszego na nizszy wave w doslownie 30 sek.
     
  9. Dlugin2

    Dlugin2 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2010
    Posty:
    359
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Wexford ( Irlandia)
    ... a po co ma sobie przerabiać jak po wgraniu nowego ixtreme będzie miał spokój na długi, długi czas.:D
    Wgranie nowego ixtreme zajmuje max.40 min ze złożeniem i rozłożeniem konsoli.
     
  10. yondaime332

    yondaime332 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2010
    Posty:
    431
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Ale gdy ktoś się na tym nie zna... to musisz zapłacić, a przerobienie wave 4 na wave 3 to dodatkowe 30s przy wypalaniu
     
  11. batman17

    batman17 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2009
    Posty:
    186
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Warszawa
    przerób gre z wave3 na wave programem 360 waves patcher i po problemie - dosłownie chwile Ci to zajmie...
     
Wczytywanie...

Poleć forum