1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xtreme 5.3 czy to dobre przerobienie

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez Przemi06, Sierpień 25, 2008.

  1. Przemi06

    Przemi06 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 28, 2008
    Posty:
    182
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Witam mam problem otóż zastanawiam się nad przerobieniem nowej 360 softem Xtreme 5.3 ale czy on jest dobry ? Nie zależy mi aż tak na graniu przez sieć ... Czy wszystkie gry mi będą działać na tym sofcie ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. djkamilos

    djkamilos Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 14, 2008
    Posty:
    46
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Odp: Xtreme 5.3 czy to dobre przerobienie

    Będą dzialać wszystkie ale możesz latwo dostac bana. Nie tylko za granie na live, ale też za pobieranie aktualizacji itp (widziałem takie przypadki).

    Dlatego polecam ixtreme 1.4.1, wg mnie jest lepszy

    PS: Jaki masz napęd ??
     
  4. Przemi06

    Przemi06 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 28, 2008
    Posty:
    182
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Odp: Xtreme 5.3 czy to dobre przerobienie

    BENQ
     
  5. spike200

    spike200 Memento Mori V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 14, 2007
    Posty:
    879
    Polubienia:
    80
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Krk
    Odp: Xtreme 5.3 czy to dobre przerobienie

    No to przerabiaj ixtreme 1.41, właściwie wszystkie gry już mają stealth patcha więc nic nie musisz kombinować a przez sieć też zagrasz.
     
  6. djkamilos

    djkamilos Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 14, 2008
    Posty:
    46
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Odp: Xtreme 5.3 czy to dobre przerobienie

    Tak wiec polecam iXtreme 1.4.1 Sam mam BenQ i ten flash i wszystko dziala idealnie. Naped czyta nawet najtańsze płyty
     
  7. Przemi06

    Przemi06 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 28, 2008
    Posty:
    182
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Odp: Xtreme 5.3 czy to dobre przerobienie

    Problem w tym że konsola jest już przerobiona a ja przymierzam się do kupna jest też jedna z ixtremem 1.41 ale ta z Xtreme 5.3 ma 45 gier i kosztuje o 50zł taniej :)
     
  8. djkamilos

    djkamilos Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 14, 2008
    Posty:
    46
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Odp: Xtreme 5.3 czy to dobre przerobienie

    Zawsze można zmienić flash :)
     
  9. Furson

    Furson Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2007
    Posty:
    92
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Odp: Xtreme 5.3 czy to dobre przerobienie

    45 gier ? to rozumiem ze kolega rezygnuje ze szkoly ;)
     
  10. Przemi06

    Przemi06 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 28, 2008
    Posty:
    182
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Odp: Xtreme 5.3 czy to dobre przerobienie

    Kolega już dawno po szkole jest i się nudzi :D oprócz tego że jeżdżę rowerem to nie mam co robić .
     
  11. Santi

    Santi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 3, 2008
    Posty:
    77
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    WRZ
    Odp: Xtreme 5.3 czy to dobre przerobienie

    ja tez jestem po szkole i mam az 1 gre do tego orginalnego AC :-\ czekam za przerobka w sobote jade zadzialac, mialem Liteona ale po serwisie mam BENQ (szczescie) :p to tearz juz wiem jaka wersje flasha dac TY.
     
  12. Przemi06

    Przemi06 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 28, 2008
    Posty:
    182
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Odp: Xtreme 5.3 czy to dobre przerobienie

    Santi jak to możliwe że serwis z Liteona zmienił Ci na Benq przecież żeby napęd działał musisz podać klucz poprzedniego napędu a z liteona nie można odczytać ... Co to za serwis bo chętnie bym skorzystał :)
     
  13. cux

    cux Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 11, 2008
    Posty:
    558
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Odp: Xtreme 5.3 czy to dobre przerobienie

    Widocznie wymienilimu tez plyte glowna...
    Bierz iXtreme, gadanie, ze na Live Ci nie zalezy jest malo warte, bo ja tez tak mowilem, a pozniej musialem jezdzic i tracic czas na jakies reflashe z Xtreme na iXtreme. :)
     
  14. Santi

    Santi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 3, 2008
    Posty:
    77
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    WRZ
    Odp: Xtreme 5.3 czy to dobre przerobienie

    Cux ma racje musile mi plyte wymienic, a X poszedl do M$ wiec sie ciesze ze sie "na starcie chrzanil", chyba ze zle sprawdzalem, mam biale kable pod napedem. Tez chce przerobic na iXtreme teraz to chyba juz norma. tylko nie wiem na jaka predkosc sie zdecydowac :-\
     
  15. przeo_91

    przeo_91 Guest

    Odp: Xtreme 5.3 czy to dobre przerobienie

    Bierz 8x najlepszy wybór... wszystkim go polecam bo moim zdaniem jest najbardziej kompromisowy cichszy napęd i dobrze i szybko odczytywane gry :)
     
  16. Santi

    Santi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 3, 2008
    Posty:
    77
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    WRZ
    Odp: Xtreme 5.3 czy to dobre przerobienie

    :D to to dzieki bardzo;) duzo ludzi bierze x5 albo x12 z tego co wiem to 12 jest taka jak niesflashowany naped to prawda? iksa mam od jakis miesiaca ztego u mnie jest 2 tygodnie wiec nie wiem co i jak z tymi przerobkami...
     
Wczytywanie...

Poleć forum