1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xtreme czy IXTREME

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez XBOX-M4ST3R, Sierpień 25, 2009.

  1. XBOX-M4ST3R

    XBOX-M4ST3R Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2009
    Posty:
    833
    Polubienia:
    69
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    witam mam podobno 1.51 ixtreme(liteon) ale mialem nagrane na DVD + r (nie dl)Fife street 3 demo ... włączyłem i chodziło.Moje pytanie jast takie _ Mam Xtreme czy Ixtreme??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. cage900

    cage900 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2008
    Posty:
    188
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    to jest to samo

    a demka chodza na zwykłych dvd+r (pełne gry tylko na dl)
     
  4. XBOX-M4ST3R

    XBOX-M4ST3R Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2009
    Posty:
    833
    Polubienia:
    69
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    nie rozumiem-to jest to samo ... o co chodziło
     
  5. cage900

    cage900 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2008
    Posty:
    188
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    pytasz czy masz Mam Xtreme czy Ixtreme

    nie ma czegos takiego jak xtreme jest tylko iXtreme i to zapewne masz ktos pewnie wprowadził cie w błąd
    a i zeby grac w demo wcale nie trzeba przerabiac konsoli
     
  6. chudas94

    chudas94 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 25, 2009
    Posty:
    171
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Mysłowice
    iXtreme- można grać przez live na piratach
    Xtreme- offline na piratach
    żeby nagrać demo nie trzeba mieć płyty dvd+r dl wystarczy zwykła dvd albo cd
     
  7. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    cage900 - ty nie wprowadzaj ludzi w błąd
    oczyścicie ze jest cos takiego jak xtreme i ixtreme
    tyle ze xtreme jest juz stary i sie go nie stosuje.
    jak masz liteona to musisz miec ixtreme na liteona nie wyszło zadne xtreme
     
  8. XBOX-M4ST3R

    XBOX-M4ST3R Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2009
    Posty:
    833
    Polubienia:
    69
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    ok dzieki temat uwazam za zamkniety
     
  9. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1062
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Chyba Extreme
     
  10. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Nie, dobrze jest napisane. Xtreme
     
  11. Floyd

    Floyd Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 24, 2009
    Posty:
    799
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Żyrardów
    Też twierdze ze chodzi o Extreme :!:

    Niegdyś gdy Klocek w bieli i czerni się pojawił istniały dwa sposoby/dwa rodzaje zmodyfikowanego sofftweru jeden to Extreme który posiadam w swojej starej konsoli która to leży od lat paru z 3 RRodem, oraz IXtreme który posiadam w swojej zmodernizowanej konsolce :cool:.

    Oba różnią się tym od siebie że jeden musiał mieć gry z SS Flashem (Ixtreme) a drugi łykał wszystko jak leci (Extreme).

    Po za tym ludzi wybierali często Extreme ze względu możliwości zmiany prędkości odczytu DVD z tego co pamiętam były 3, ale jakie to już nie pamiętam.

    To tyle moich wywodów na ten temat.
     
Wczytywanie...

Poleć forum